ZVEZDA SITIJA UZBUĐENA POSLE GOLČINE HOLANDA: Biće UBITAČAN tandem!
De Brujne iščekuje golgetera Holanda, Foto: EPA/Friedemann Vogel

SVAKO PRVENSTVENO GLEDA SEBE!

ZVEZDA SITIJA UZBUĐENA POSLE GOLČINE HOLANDA: Biće UBITAČAN tandem!

De Brujne smatra da će mu Holand pomoći za poboljšanje sopstvenog učinka "Moje stvaranje prilika i druge stvari ostale su nepromenljive"

Objavljeno:

Zvezda Mančester Sitija,Kevin de Brujne, imao je pozitivne reči i očekivanja za budućeg saigrača Erlinga Holanda.

Prošlog meseca potvrđen je transfer norveškog napadača, na Etihad će stići 21-godišnjak za koga svi imaju velika očekivanja. Nije ni čudo, jer njegovim statistkama opravdava svako uzbuđenje koje je prouzrokovano. Naime, on je na 89 nastupa u svim takičenjima za nemačkog vicešampiona postigao 86 golova.

Oduševio je Norvežanin i sjajnim golom za pobedu svoje selekcije u Beogradu, protiv Srbije. Kevin de Brujne smatra da će već u prvoj sezoni biti vidna razlika na terenu i da će ovo pojačanje biti i te kako korisno.

Erling Haland
foto: Starsport©

"Erling Holand je vrhunski napadač. Njegov dolazak trebalo bi da nam pomogne da rastemo kao tim. Svi očekujemo puno. Uvek smo tražili adekvatan broj devet, mislim da bi bilo dobro imati napadača koji može da postigne 20-25 golova u sezoni".

MAGIČNI BELGIJANAC PIŠE ISTORIJU: De Brujne ušao u Top 10

Belgijanac takođe smatra da će mu dolazak Norvežanina pomoći u poboljšanju sopstvenog učinka, te da će povećati broj asistencija.

“Možda će njegov transfer i meni da pomogne. Bilo je sezona u kojima sam imao više asistencija nego ove. Moje stvaranje prilika i druge stvari ostale su nepromenljive. Brojke su deo fudbala, ali vam nikada neće pokazati celu sliku", dodao je De Brujne.

De Brujne ZARAĐUJE 24 MILIONA EVRA GODIŠNJE, A NE IGRA MU SE LIGA NACIJA: Nevažne utakmice, pre bih odmarao!

Prvenstveno, izabranici Pepa Gvardiole postigli su 99 golova u sezoni Premier lige za 2021/22. S Holandom u špicu, lako bi mogli da prevaziđu 100 golova.

Ne treba zaboraviti da Siti ima i talentovanog Argentinca Julijana Alvareza, koji je došao u njihove redove još na početku godine, ali je ostavljen na pozajmici u Rivero do ovog leta. On je ove sezone u Argentini postigao 14 golova na 17 utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.