Stanojević oprezan, ukazao veliko poštovanje Vojvodini: ZAŠTO MU JE KUP NA TREĆEM MESTU PRIORITETA?
Aleksandar Stanojević, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

fk partizan

Stanojević oprezan, ukazao veliko poštovanje Vojvodini: ZAŠTO MU JE KUP NA TREĆEM MESTU PRIORITETA?

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je bolji Partizan protiv Vojvodine u Kupu, nego u ligi pre nekoliko dana.

Objavljeno: 17:06h

Crno-beli dočekuju "lale" u sredu od 16.30 u polufinalu takmičenja, svega tri dana nakon pobede u Superligi.

- Nema popravnog, više se rizikuje u datom trenutku. Maksimalno smo motivisani, znamo šta nam donosi ovaj meč. Nemamo povređenih igrača, sve ih imam na raspolaganju - rekao je Stanojević,

- Neću da pričam kako je bilo nešto pre, Vojvodina je uvek težak rival, tako i sada razmišljamo. Svaka utakmica nam je teška, posebno sa Vojvodinom.

1 / 10 Foto: Starsport©

Stanojević nije bio zadovoljan igrom u pobedi od 2:1 proteklog vikenda u Humskoj.

- Mi smo perfekcionisiti, tražimo više uvek, imali smo 2:0, kontrolisali smo situaciju i mogli smo da rešimo meč još nekim golom. Bili smo nedisciplinovani, bio sam nezadovoljan kako smo priveli utakmicu kraju, ali smo igrali dobro veći deo i bili bolji.

Poznajemo se iako je Vojvodina promenila tri trenera, očekujem da će biti promena kod njih, možda će igrati u drugačijem sistemu, ali smo spremni na sve. Jedva čekamo utakmicu, i mi ćemo biti drugačiji, ući ćemo jače i koncentresanije, i ispravićemo sve greške.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

Partizan čeka na trofej već tri godine.

- To nam stvara pritisak, naravno, a nama je najveći pritisak na prvenstvu. Titula je naša najveća obaveza, onda ide velika praznina pa Evropa, i onda Kup. Svaki trofej je važan Partizanu uvek, navikli smo da tako funkcionišemo.

U centru pažnje u finišu sezone je i Rikardo Gomeš koje su potrebna dva gola da obori rekord Mateje Kežmana po broju pogodaka u jednoj sezoni. - Očekujemo njegove golove, on je izuzetan profesionalac. Pored velike želje za golovima je i pravi timski igrač, ne šutira ni penale. Stvarno igra za tim i želimo da dođe do rekorda, ali se niko ne opterećuje time - zaključio je Stanojević.

U drugom polufinalu u sredu se od 18.30 sastaju Crvena zvezda i Novi Pazar. Finale je 26. maja.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.