ŽESTOKE UVREDE NA RAČUN FUDBALERA REALA! "Ti se ovde igraš, dok tvoja zemlja plače"
Fudbaleri Real Madrida, Foto: Profimedia

sramota!

ŽESTOKE UVREDE NA RAČUN FUDBALERA REALA! "Ti se ovde igraš, dok tvoja zemlja plače"

Još nije poznato da li će La Liga odlučiti da preduzme određene mere protiv Atletiko Madrida

Objavljeno:

Veliki madridski derbi između Reala i Atletika proteklog vikenda obeležile su i ne tako lepe scene. Susret koji je završen tvrdom pobedom Jorgandžija (1:0) koja im je pomogla da se konačno "odlepe" na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona za narednu sezonu oslikali su i njegovi navijači koji su provocirali Andreja Lunjina, koji je debitovao na golu Reala.

Trener Karlo Anćeloti dao je šansu mlađim nadama Kraljevića, među kojima se našao i pomenuti ukrajinski čuvar mreže, koji se suočio sa brojnim podgrdnim skandiranjima. Pristalice Jorgandžija želele su da izbace Lunjina iz takta vičući mu "da on tu igra dok njegova zemlja plače".

Poručivali su mu da treba da se spakuje i ode u svoju zemlju i da je brani. Španski mediji naglašavaju da se radi o manjini navijača, ali da se i pored svega to dovoljno jasno čulo, na šta je reagovao ostatak stadiona bučnim zvižducima.

Još nije poznato da li će La Liga odlučiti da preduzme određene mere protiv Atletiko Madrida i da li će propisati određenu vrstu kazne u skladu sa pravilnikom o zaustavljanju nasilja na sportskim priredbama, odnosno da li će Jorgandžije pronaći i procesuirati sve navijače koji su skandirali pomenute parole.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.