SE*SUALNO ZLOSTAVLJAN KAO DETE čime počinju njegove životne muke! POKUŠAO SAMOUBISTVO: Životna drama fudbalera!
Hulio Roberto, Foto: Instagram/mouadelosri

životna priča

SE*SUALNO ZLOSTAVLJAN KAO DETE čime počinju njegove životne muke! POKUŠAO SAMOUBISTVO: Životna drama fudbalera!

Život glavnog junaka ove dirljive priče od detinjstva je obeležen dramom i tragedijom.

Objavljeno:

Imao je nekoliko veoma traumatičnih iskustava kao dete, ali to ga nije sprečilo da postane elitni fudbaler.

Već kao dečak, Hulio Roberto je znao da ga živog neće maziti. Njegovi roditelji su se razveli sa 12 godina kada je poslat u sirotište.

Tamo su ga starci seksualno zlostavljali, to je bila tajna koju je nerado čuvao veći deo svog života. Od tada se fokusirao na čitanje što je više moguće, a dugi niz godina nikome nije pričao o spornoj temi.

Bez obzira na probleme, uspeo je da zakorači u svet fudbala. Sa 20 godina potpisao je za Atletiko Madrid. Nakratko je bio na pozajmici u Rekreativu, nakon čega je usledio povratak u tadašnji Visente Kalderon.

Činilo se da mu se život tada osmehnuo. Potom se oženio Karmen Eskames, nećakinjom guvernera Centralne banke Španije, i čak je snimio album sa svojom suprugom.

Odigrao je preko 400 zvaničnih utakmica u 13 sezona i postao idol navijača Barselone. Njegov gol Juventusu u polufinalu Evropskog kupa 1986. ostao je nezaboravan i odveo Katalonce u finale, ali se ubrzo sve promenilo.

Barselona je te godine izgubila u finalu, a Alberto je sa reprezentacijom Španije otišao na Svetsko prvenstvo. Dok je bio na Svetskom prvenstvu u Meksiku, žena ga je prevarila sa bliskim prijateljem.

Kada se vratio, supruga mu je sve priznala, a onda je usledio i razvod. Paralelno sa razvodom, počeo je i pad njegove karijere jer više nije bio senka igrača kao ranije.

Nakon što se oprostio od fudbala, ušao je u svet droge, izgubio dom i postao beskućnik.

Nekoliko puta je živeo na ulici. Predozirao se u par navrata u nameri da sebi oduzme život, a preživeo je i nekoliko srčanih udara.

Sada Alberto pokušava da pomogne ljudima koji su prošli kroz nešto poput njega. Jednom prilikom je sa bankomata podigao 50.000 evra i pomogao beskućnicima. Redovno je gost emisija u kojima priča svoju tužnu životnu priču. Napisao je nekoliko knjiga i veoma je aktivan u dobrotvornom radu.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.