VLAHOVIĆ JE MOGAO DA ZAVRŠI U MANČESTERU? Rangnik otkrio da je hteo Srbina, uprava rekla: NE!
Dušan Vlahović, Foto: EPA/Paolo Magni

pusta želja

VLAHOVIĆ JE MOGAO DA ZAVRŠI U MANČESTERU? Rangnik otkrio da je hteo Srbina, uprava rekla: NE!

Junajted je još od vremena Žozea Murinja trošio ogroman novac na pojačanja pa je jasno da vlasnici kluba ne žele da se zaleću ponovo, a napad je, reklo bi se, najmanji problem u funkcionisanju ekipe

Objavljeno:

Mančester junajted ove sezone beleži veoma loše rezulate, uprkos tome što se vratio Kristijano Ronaldo. "Crveni đavoli" neće igrati Ligu šampiona naredne sezone, a posle današnjeg brukanja u Brajtonu pitanje je da li će se plasirati bar u Ligu Evrope.

Gde škripi u ekipi Junajteda uvideo je Ralf Rangnik, sada trener, a uskoro sportski direktor kluba sa "Old Traforda", pa je tako otkrio da je u zimskom prelaznom roku želeo čak tri napadača, od kojih je jedan i Dušan Vlahović, a uprava je to odbila.

Bilo je dosta spekulacija gde će Vlahović nastaviti karijeru, nekoliko klubova je bilo u priči, Arsenal je navodno ponudio isti novac kao Juventus, a sada je nemački stručnjak potvrdio da je i on želeo da u svoj tim dovede srpskog napadača.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Serena Campanini

Uprava je odbila njegov predlog, koji je uz Vlahovića uključivao i Luisa Dijasa, koji sad blista u Liverpulu, kao i novo čudo River Plejta, Hulijana Alvaresa, koji je potpisao za Mančester siti.

- Uprava mi je rekla da neće dovesti igrača jer na tržištu nema igrača koji bi nam pomogao. Predložio sam Vlahovića, Alvaresa i Dijasa, rekao sam da pokušamo da dovedemo barem na pozajmicu jednog, ali odgovor je ponovo bio "ne" - požalio se Rangnik.

Junajted je još od vremena Žozea Murinja trošio ogroman novac na pojačanja pa je jasno da vlasnici kluba ne žele da se zaleću ponovo, a napad je, reklo bi se, najmanji problem u funkcionisanju ekipe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.