"IMAM 3 TITULE, A VI NULA!" Matić se ipak ZABROJAO kad je odbrusio navijačima Arsenala! (VIDEO)
Nemanja Matić, Foto: Printscreen/Instagram/sportsbible

ne slaže se...

"IMAM 3 TITULE, A VI NULA!" Matić se ipak ZABROJAO kad je odbrusio navijačima Arsenala! (VIDEO)

Domaći mediji su preneli da je Matić mislio na tri trofeja sa Čelsijem (nema nijedan domaći sa Mančesterom), pošto je osvojio i FA kup 2009/10. Ali...

Objavljeno: 23:21h

Arsenal je u subotu ostvario drugu uzastopnu pobedu u Premijer ligi i to opet u velikom derbiju. Nakon slavlja na Stamford Bridžu nad Čelsijem (4:2), tri dana kasnije Mančester junajted je pao na Emirejtsu (3:1).

Tako su "Tobdžije" posle neočekivana tri vezana poraza, odogovorile na pravi način i vratile se na dragoceno četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

FK Arsenal, Martin Edegor, Bukajo Saka, Nuno Tavareš, Edvard Nketija
foto: EPA/DANIEL HAMBURY

U 77. minutu duela u Londonu, Nemanja Matić je zamenjen a dok je sedao na klupu Junajteda, deo navijača Arsenala ga je prozivao.

Bivši fudbaler Čelsija im je odgovorio u stilu Žozea Murinja i pokazao tri prsta, ne "srpska" doduše. "Ganersi" su mislili da im potvrđuje koliko je golova Mančester primio jer je već tada biolo 3:1 za Arsenal, pa su se još više smejali.

Međutim, Srbin je onda pokazao i nulu i mnogi misle da je time poručio nepristojnim navijačima da on ima tri titule Premijer lige otkako je na Osrtrvu a Arsenal nijednu.

To ipak nije tačno. Matić je osvojio sa Čelsijem dve titule u sezonama 2014/15 i 2016/17, ali 2009-10 kada su "Plavci" takođe bili prvaci, odigrao je manje od pola sata u ukupno dve utakmice kao omladinac pa nije dobio medalju.

Nemanja Matić
foto: AP

Domaći mediji su preneli da je Matić mislio na tri trofeja sa Čelsijem (nema nijedan domaći sa Mančesterom), pošto je osvojio i FA kup 2009/10. Ali, onda ne bi mogao da pokaže nulu "Tobdžijama" jer je Arsenal osvojio četiri FA kupa u istom periodu (imaju rekordnih 14).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.