NAJDIRLJIVIJA SLIKA RONALDA: Kristijano sa preživelom BEBOM u naručju! Benzemin komentar se izdvaja... (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: Printscreen/Instagram/cristiano

pogled sve govori

NAJDIRLJIVIJA SLIKA RONALDA: Kristijano sa preživelom BEBOM u naručju! Benzemin komentar se izdvaja... (FOTO)

Ronaldova životna saputnica je nosila blizance. Dečak je preminuo, dok je devojčica preživela

Objavljeno:

Da je mentalno i više nego jak Kristijano Ronaldo je pokazao na poslednjim mečevima Mančester junajteda.

Trebalo je uopšte smoći snage i igrati, a on je čak bio najbolji igrač tima i strelac i protiv Arsenala i protiv Čelsija.

Portugalac je prije nekoliko sedmica doživio istinsku tragediju nakon što mu je preminuo sin prilikom porođaja devojke Heorhine Rodriges.

Ronaldova životna saputnica je nosila blizance. Dečak je preminuo, dok je devojčica preživela.

Najpopularniji fudbaler današnjice je odlučio da pokaže malenu devojčicu svojim fanovima. Uradio je to dirljivom crno-belom fotogafijom kako bebu drži u naručju uz opis: "Ljubav zauvek".

Za kratko vreme fotogafija koju je objavio CR7 je skupila nekoliko miliona ''lajkova'', a odmah su se javili neki od njegovih prijatelja. Među komentarima koji su izazvali najviše pažnje je i onaj bivšeg saigrača iz Real Madrida Karima Benzeme koji je ostavio emotikon koji simbolizuje molitvu i srce.

Inače, Ronaldo i Heorhina su i ranije dobili brojne poruke podrške, posebno nakon što je devojka zvezde Mančestera izašla iz bolnice.

- Dome, slatki dome. Žo i naša devojčica su konačno s nama. Želimo se zahvaliti svima za lepe poruke podriške. Vaša podrška nam dosta znači i osećamo ljubav i poštovanje za našu porodicu. Sada je vreme da budemo zahvalni na životu koji je upravo stigao na ovaj svet - saopštio je Ronaldo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.