STANOJEVIĆ LJUT ZBOG OPUŠTANJA POJEDINACA: Imamo razloga za brigu!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

ne može to tako

STANOJEVIĆ LJUT ZBOG OPUŠTANJA POJEDINACA: Imamo razloga za brigu!

Trener Partizana je najavio promene pred okršaj u Kupu u sredu

Objavljeno:

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, nije bio u potpunosti zadovoljan prikazanom igrom svog tima uprkos pobedi protiv Vojvodine (2:1).

Crno-beli su u samom finišu primili gol i na taj način nepotrebno uneli dramu na kraju meča.

- Ima razloga za brigu, momci su olako shvatili posao u nastavku meča. Pojedini igrači su loše ušli u utakmicu, a to je znak meni na koga mogu da računam, kako možemo da funkcionišemo. Imali smo rovitih igrača, kadrovskih problema, Urošević nije mogao da igra sve vreme. Biće promena za sredu i meč polufinala Kupa Srbije protiv istog rivala - izjavio je Stanojević nakon meča.

1 / 8 Foto: Starsport©

Nešto zadovoljniji, uprkos porazu, bio je trener Vojvodine Dragan Radojičić.

- Sad smo se kao nešto probudili u drugom poluvremenu, ali smo dosta padali tokom meča. Ovo je ipak dobra stvar pred sredu. Sad ćemo se fokusirati na Kup, da probamo da se pokažemo u još boljem izdanju. Smatram da Partizan ima ekstra pojedince, ali da smo mi pravili greške i da smo na taj način primali golove. Dva-tri igrača oko Rikarda kod drugog gola i da ga niko ne blokira, zaista je jefitno izgledalo. Mnogo, mnogo, mnogo me to nervira, ali moram još žešće da radim sa momcima. Probaćemo da izvadimo sezonu, ali nemamo ni šta da spašavamo u principu. Ovo je naša realnost - izjavio je Radojičić.

Sada sledi susret dve ekipe u polufinalu Kupa Srbije, a taj meč je na programu u sredu od 16:30.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.