Antologijska najava derbija Đanija Ćurčića: GOREĆE ANGLOMANIJSKA SRBIJA, ubiću se od alkohola večeras (VIDEO)
Saša Đani Ćurčić, Foto: youtube/ Saša Zdravković

sećanje

Antologijska najava derbija Đanija Ćurčića: GOREĆE ANGLOMANIJSKA SRBIJA, ubiću se od alkohola večeras (VIDEO)

Njegovu najavu jednog večitog derbija sa Marakane, koja se vrti na Youtube, i dan danas mnogi šeruju na društvenim mrežama

Objavljeno: 15:43h

Jedni ga obožavaju, drugi mrze, ali na Sašu Đanija Ćurčića niko ne može da ostane ravnodušan. Pogotovo na njegove čuvene anegdote iz perioda turbulentne fudbalske karijere. I kada je okačio kopačke o klin nije prestao da šokira javnost.

ĐANIJEV RAFAL: Stanojević pravac Zanzibar, Iliev bugarski skinhed! Partizan kao "Frikomov" frižider za sladoled!

S vremena na vreme se pojavi, bez pardona kaže kakva je situacija u njegovom Partizanu, a njegova najava jednog večitog derbija na stadionu Crvene zvezde koja se vrti na Youtube i dan danas mnogi šeruju na društvenim mrežama.

KATAI, RIKARDO, SUDIJE, DELIJE, GROBARI? Prognozirajte ko će obeležiti večiti derbi (ANKETA)

Ćurčić je u antologijskoj izjavi pominjao anglomanijsku Srbiju, ujedinjenje policije i navijača, rusku Dumu, Evropsku uniju, Ameriku, dok ga je voditelj Slaviša Veselinović gledao u neverici:

1 / 10 Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

Znači da li Partizan pobedio ili ne, ubiću se od alkohola večeras. Goreće Srbija, goreće Beograd, Partizan mora da napadne, visoki presing na zadnju liniju, štopersku, Zvezde. Ako budemo to uradili Partizan dobija sa 2:0. Hvala - u jednom dahu je poručio Đani.

Crvena zvezda u predstojeći večiti derbi, 167. po redu, ulazi sa dva boda prednosti u odnosu na Partizan i pitanje šampiona Srbije može da bude rešeno na stadionu Rajko Mitić u trećem ovosezonskom okršaju ljutih rivala.

Espreso/G.B


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.