PARTIZANOVA POSTAVA ZA DERBI: Miljković počinje derbi, dilema oko golmana, Stanojević sprema iznenađenje u ofanzivi
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

idu na pobedu

PARTIZANOVA POSTAVA ZA DERBI: Miljković počinje derbi, dilema oko golmana, Stanojević sprema iznenađenje u ofanzivi

A evo u kakvoj formaciji i kojih će 11 odrediti Stanojević da počnu, makar je tako u našoj proceni za koju se nadamo da će biti tačna

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana čeka novi večiti derbi ove sezone, koji će po svemu sudeći odlučiti šampiona Srbije za ovu sezonu.

Prethodna dva puta nisu uspeli da odnesu pobedu, a videćemo šta će biti ovoga puta.

Aleksandar Stanojević je na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekao da će ekipa igrati ofanzivno i da će ići na pobedu.

Partizan ima dva boda manje od Zvezde i na ovom derbiju pobeda je imperativ za crno-bele.

A evo u kakvoj formaciji i kojih će 11 odrediti Stanojević da počnu, makar je tako u našoj proceni za koju se nadamo da će biti tačna.

Formacijski, opet bi trebalo crno-beli da se pojave u rasporedu 4-2-3-1, s tim da će ovoga puta uloge pojedinih igrača biti drugačije.

Na golu postoji dilema, hoćemo li gledati sve boljeg Stevanovića ili će Stanojević ostati veran "jedinici" Partizana Aleksandru Popoviću.

1 / 7 Foto: Starsport©

Aleksandar Miljković se oporavio i verovatno će početi utakmicu, jer je Partizan baš najvećih problema imao po toj desnoj strani terena, gde je Rodić stalno probijao i slao centaršuteve posle koje je Crvena zvezda postigla oba gola. Štoperski par bi trebalo da čine Nemanja Miletić i Igor Vujačić, dok će Siniša Saničanin opet početi sa klupe. Na poziciji levog beka ne bi trebalo da bude iznenađenja, jer je to mesto zacementirano za Slobodana Uroševića, koji igra sve bolje, a i ove nedelje je i produžio ugovor sa klubom.

U vezi bi trebalo očekvati kao zadnje vezne, Sašu Zdjelara koji je motor ekipe i jedan od glavnih šrafova tima iz Humske ulice, dok bi uz njega trebao da bude Marko Jevtović koji je dao određenu sigurnost na prošlom derbiju.

Ispred njih u ofanzivnom delu će verovatno biti na krilima, Menig i Terzić, jer Jović ima suspenziju zbog crvenog kartona. A kao polušpica vlada možda najveća dilema, jer za to mesto konkuršu čak tri igrača, Miloš Jojić, Lazar Marković i Bibars Natho.

Dok u samom špicu Partizana nema dileme, tu je Rikardo Gomeš u kog se uzdaju da će povećati golgeterski saldo za još neki gol više.

Tako da bi početna formacija crno-belih trebala da bude 4-2-3-1.

Partizan bi u 167. večitom derbiju trebalo da počne sa sledećih 11 fudbalera: Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Terzić, Marković, Menig – Rikardo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.