STANKOVIĆ NEMA MNOGO DILEMA! Sa proverenim snagana na pobedu protiv Partizana!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

bliži se početak!

STANKOVIĆ NEMA MNOGO DILEMA! Sa proverenim snagana na pobedu protiv Partizana!

Velika uzbuđenja očekuju se u subotu od 18 časova

Objavljeno: 13:35h

Bliži se početak 167. večitog derbija koji bi mogao i da bude odlučujući kada je reč o novom šampionu Srbije u fudbalu.

Crveno-beli su u dobroj formi, a trener Dejan Stanković čini se da neće mnogo morati da menja sistema igre u odnosu na februarski okršaj.

Na golu zna se stajaće uvek pouzdani u za derbije motivisani Milan Borjan.

Štoperski tandem činiće ove sezone sjajni Strahinja Eraković i Aleksandar Dragović, dok će na levi bok neprikosnoveni Milan Rodić. Jedina dilema koju Stanković ima tiče se pozicije desnog beka. Kristijano Pičini nema konktinuitet u crveno-belom dresu, ali će čini se ipak dobiti priliku da počne 167. prvenstveni meč Zvezde i Partizana.

1 / 3 Foto: Starsport©

Ipred odbrane utakmicu protiv Partizana najverovatnije će početi Slavoljub Srnić i Seku Sanogo. Osnovna napadačka osovina tima je već uveliko proverena i čini je sjajni trio u sastavu Mirko Ivanić, Aleksandar Katai i Gelor Kanga.

Kada je reč o napadu Ohi je odmah pogodio na premijernom derbiju, pa će dobiti ulogu startera i ovog puta. Od izuzetne važnosti za Stankovića je i to što su u dobroj formi i Milan Pavkov i Mohamed el Fardu Ben, ali i mladi Nemanja Motika.

Veliko uzbuđenje sledi u subotu od 18 časova, a navijači crveno-belih nadaju se pobedi koja bi ih mnogo približila odbrani titule u domaćem prvenstvu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.