ĐANIJEV RAFAL: Stanojević pravac Zanzibar, Iliev bugarski skinhed! Partizan kao "Frikomov" frižider za sladoled!
Saša Ćurčić, Foto: Starsport©

ISKRENO!

ĐANIJEV RAFAL: Stanojević pravac Zanzibar, Iliev bugarski skinhed! Partizan kao "Frikomov" frižider za sladoled!

Bivši vezista Kristal Palasa i Aston Vile nema dilemu ko će osvojiti titulu

Objavljeno: 16:19h

Posle odlaska Saše Ilića sa klupe Čukaričkog jer je hteo da olakša Partizanu borbu za titulu i na meču protiv njega izvede kombinovani sastav mnogi smatraju da će legendarni kapiten crno-belih na kraju sezone sesti na klupu kluba iz Humske i zameniti Aleksandra Stanojevića. Među njima je i Saša Đani Ćurčić, takođe bivši as "parnog valjka", koji je za dolazak Ilića, ali smatra da njemu ne može da šefuje Ivica Iliev, kog je nazvao bugarskim skinhedom.

Da li će Zvezda potvrditi titulu ili će se Partizan vratiti u igru? Prognozirajte rezultat derbija (ANKETA)

- Aleksandar Stanojević na kraju sezone ide u prvu ligu Zanzibara ili će eventualno preuzeti neku ekipu iz prve ili druge lige Konga. To je njegov domet. Na njegovu poziciju doći će Saša Ilić. Mada i on će biti samo lutka na koncu onih u upravi. Ej, zamisli da bugarski skinhed Ivica Iliev, čiji je transfer u Kotbus koštao 20.000 maraka, naređuje jednom Saši Iliću. To je tragikomično. Neka Iliev ide u Plovdiv i tamo vodi neki klub - rekao je Ćurčić u razgovoru za Republiku.

Saša Ćurčić, Saša Đani Ćurčić
foto: Starsport©

CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN U KLINČU! Ko je više oštećen, a ko je više kukao?!

Bivši vezista Kristal Palasa i Aston Vile smatra da Saša Ilić nije želeo da pusti Partizan u meču koji je završen remijem bez golova (0:0) na Banovom brdu.

- Ne verujem da je Saša Ilić hteo da pusti Partizan, on je legenda kluba, ali ja bih crno-bele vrlo rado peglao, ma koji klub da vodim. On je klupska legenda, nema šta, a Đani Ćurčić je planetarna legenda i crno-beli bi u onoj konstelaciji snaga, kao na Banovom brdu, od Čukaričkog, koji bih ja predvodio, popili tri komada. Takav visoki presing Srbija nikada ne bi videla. Partizan se transformiše kao "Frikomov" frižider za sladoled, i to na potezu od Knez Mihailove do Kalemegdana. Eto, toliko su brzi - objašnjava Đani.

Ćurčić nema dilemu da će titula ostati na Marakani:

- Remijem na Banovom brdu trka za titulu je završena. Titula je kod Zvezdana Terzića u džepu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.