NOVAC NA TERENU NEMA PREVELIKI ZNAČAJ, ALI DOBRO JE DA SE ZNA: Evo koliko VREDE igrači večitih rivala, nisu jeftini
Večiti derbi, Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

INTERESANTAN PODATAK

NOVAC NA TERENU NEMA PREVELIKI ZNAČAJ, ALI DOBRO JE DA SE ZNA: Evo koliko VREDE igrači večitih rivala, nisu jeftini

Videćemo kakav nas ishod očekuje u narednom duelu

Objavljeno: 12:00h

Pred nama je 167. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji može da odluči koja ekipa će osvojiti titulu šampiona Srbije.

Tokom većeg dela prvenstva crno-beli su bili u prednosti, ali kada je počeo prolećni deo šampionata crveno-beli su preuzeli primat u Superligi, a to dokazuje i pobeda u derbiju na stadionu Rajko Mitić od 2:0.

166. Večiti derbi
foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

Pred ovaj poslednji derbi ekipa Dejana Stankovića ima 2 boda prednosti, i sada su u totalno drugačijem raspoloženju, jer je pred prošli Partizan imao 5 bodova više.

Videćemo kakav nas ishod očekuje u narednom duelu, a sada da se pozabavimo onim što večinu navijača interesuje, a to su vrednosti ekipa crno i crveno-belih.

Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt smo došli do ovih saznanja, da Partizan trenutno vredi malo preko 41 milion evra, dok sa druge strane Crvena zvezda vredi tačno za 10 miliona više od svog večitog rivala.

Što se tiče ekipe Partizana, najvrediniji u ekipi je mladi Nemanja Jović za njega se procenjuje da vredi 4 miliona, pored imena Saše Zdjelara stoji cifra od 3,5 miliona evra, dok Igor Vujačić i Rikardo Gomeš vrede tačno 3 miliona evra.

1 / 7 Foto: Starsport©

Sa druge strane Topčiderskog brda najvredniji su: Mirko Ivanić za kog bi ostali klubovi trebali da izdvoje minimum sedam miliona, Aleksandar Katai vredi 4,5, dok najzvučnije pojačanje Crvene zvezde ove sezone Aleksandar Dragović vredi tačno 4 miliona.

1 / 7 Foto: Starsport©

Ovo može, a i ne mora ništa da znači. To ćemo sve videti na terenu stadiona Rajko Mitić gde ćemo dobiti odgovore, vredeli stvarno toliko para pomenuti igrači.

Moramo reći da su u većini slučajeva ovi fudbaleri pravili razliku u svojim ekipa, Rikardo je najbolji strelac Partizana, kao i Superlige. A Zvezda nije isti klub kada u postavi nema Kataija i Ivanića.

Nama ostaje da uživamo, kada se oni nađu jedni protiv drugih na terenu stadiona Rajko Mitić.

I naravno za kraj je prava poruka, neka pobedi bolji i neka pobedi FUDBAL.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.