MALI LAV PONOVO SPOJIO NINU I LEKU!
Nina i Leka, Foto: Damir Dervišagić

divno!

MALI LAV PONOVO SPOJIO NINU I LEKU!

Divna vest je mnoge obradovala!

Objavljeno: 14:05h

Glumac Branislav Lečić i njegov ljubavni život neretko su goruća tema svih medija, a osim što je javnosti bio zanimljiv njegov brak sa tri decenije mlađom voditeljkom Ninom Radulović, dosta se pisalo i o njegovom prvog braku.

Sa Ninom ima sina Lava, a nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima. Lav je sada ponovo spojio mamu i tatu i to na jako bitan dan.

1 / 7 Foto: Instagram

Nina Radulović i Branislav Lečić kristili su sina Lava, a voditeljka je ponosno objavila fotografije nakon ovog crkvenog obreda.

- Moja sreća je danas krštena. Hvala našem duhovniku i divnom čoveku Stefanu Sariću - napisala je Nina uz fotografiju malog Lava i Branislava.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ninaradulovic

Voditeljka je za kumu odabrala poznatu glumicu Anitu Lazić s kojom je i dugogodišnja prijateljica. Nina i Anita nedavno su sa decom bile i na skijanju na Staroj Planmini gde su uživale.

Podsetimo, Nina, koja je nakon razvoda od glumca Branislava Lečića uplovila u emotivnu vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem (raskinuli) nakon kraha braka prošla je kroz težak period.

Filip Krajinović, Nina Radulović
foto: Printscreen Instagram

- Nisam do te mere isključiva da apsolutno ne treba pričati o privatnom životu. Niko ne voli da kada prolazi kroz teške životne situacije, ili je malo onih koji vole da to dele sa svima. Svaka životna faza koja je teška, treba da bude rezervisana za vas i za uzak krug ljudi. Vi nemate pravo izbora kao javna ličnost. Ali imate prava da koristite svoje kanale i mreže za svoju istinu, a to su društvene mreže, i imate prava da se povučete u kuću i ne izlazite onoliko koliko vam treba vremena i da budete besni na ceo svet. Ja sam birala neku sredinu. U trenutku kada sam doživljavala najteže stvari u životu ja sam birala da malo ćutim dok ne budem sigurna i sama šta osećam i kako delujem na spoljno okruženje, a onda sam birala da svoju istinu kažem putem svojih kanala na kojima imam desetine hiljada pratilaca, pa je to medij sam za sebe. A zatim sam, kada se srasti smire i slegnu, izašla u javnost i rekla sve što javnost zanima i što me pitaju - rekla je voditeljka za Pink jednom prilikom.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.