NASLEDNIKA LEČIĆA I NINE JAVNOST NIJE UPOZNALA, POJAVILA SE SLIKA DEČAKA KOJI SE SKRIVAO: Na koga vam više liči?
Nina Radulović, Branislav Lečić, Foto: Damir Dervišagić

porastao!

NASLEDNIKA LEČIĆA I NINE JAVNOST NIJE UPOZNALA, POJAVILA SE SLIKA DEČAKA KOJI SE SKRIVAO: Na koga vam više liči?

Voditeljka Nina Radulović retko pokazuje sina u javnosti.

Objavljeno:

Osmeh poznate voditeljke Nine Radulović (35) njeno je prepoznatljivo i ubojito oružje, ali tokom većeg dela ove godine javnost ga je bila lišena jer je zbog velikog skandala u koji je bio upleten njen bivši suprug i otac njenog deteta Branislav Lečić ona odlučila da se izoluje od medija i celokupne javne asfere.

Određeno vreme je prošlo, stigla je i nova televizijska sezona, pa se polako vratila i Nina i to sa istim, neoštećenim osmehom po kojem je svi prepoznajemo.

Ona sada vodi emisiju "Srcem kroz ravnicu" a pored posla razlog da se iznova osmehuje svakako joj iz dana u dan pruža njen sin jedinac. To nam je i pokazala, pa je objavila set novih fotografija a na nekim od njih je u društvu svog naslednika POGLEDAJTE OVDE.

Ninin i Lekin sin Lav napunio je u aprilu deset godina i sve je stariji mamin momak. Možda je upravo to bio razlog da odluči da ga pokaže celom svetu, budući da je donedavno najčešće zamagljivala njegovo lice na fotografijama.

- "Gnjavaž", svaka mama zna šta to znači, zar ne - šaljivo je napisala Nina na društvenoj mreži "Instagram" a mnogi su odmah primetili koliko mali Lav voli svoju mamu.

Nina Radulović, Sin
foto: Instagram printacreen/nina_radulovic_official

Već dugo je Nina razvedena od Lavovog oca, poznatog glumca Lečića, a nedavno je voditeljka objasnila kakve je to promene načinilo u odrastanju njenog sina.

- Ja sam i mama i tata, mada je Lav sada već veliki. Polako počinje da ostaje sam kod kuće i uživa u toj samostalnosti, on je neko ko je sazreo u tom mom procesu rada. Ja mu kažem: "Mama mora da ide da radi, ali zato i ti radiš". Ne dozvoljavamo čak ni u trećem razredu da se desi neka četvorka, uvek idemo na peticu - ispričala je Nina.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.