BRANISLAV LEČIĆ UPUTIO IZVINJENJE MILENI RADULOVIĆ! Ovim rečima poslao jasnu poruku! Šta se dešava sada?
Milena Radulović/Branislav Lečić, Foto: Printscreen Youtube/Stefan Stojanović

šok

BRANISLAV LEČIĆ UPUTIO IZVINJENJE MILENI RADULOVIĆ! Ovim rečima poslao jasnu poruku! Šta se dešava sada?

Podsetimo, posle predstave „Lorencačo“, 25. oktobra, u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pred svima prisutnima, Milena Radulović ii Branislav Lečić su se sreli, a onda su mediji preneli da je došlo do izvinjenja sa njene strane

Objavljeno:

Nakon što je u javnost dospela informacija da se glumica Milena Radulović navodno izvinila Branislavu Lečiću zbog podrške koju je pružila Danijeli Štajnfeld u aferi koja je potresla javnost, tim povodom se oglasio i političar.

"Podsećam sve medije da je u ovom trenutku najbitnije iznošenje ključnih dokaza u slučaju Štajnfeld-Lečić za javnost, a ne skretanje pažnje na moj susret i razgovor sa dragom koleginicom Milenom Radulović, za koje je javnost danas saznala iz meni nepoznatog izvora. Ponavljam izvinjenje koje sam prokomentarisao u pojedinim medijima, Mileni i porodici njenoj, i molim javnost da se fokusira na dokaze koje iznosimo kako bi smo čim pre izneli celu istinu i preduzeli naredne korake", stoji u saopštenju Branislava Lečića!

Podsetimo, posle predstave „Lorencačo“, 25. oktobra, u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, pred svima prisutnima, Milena Radulović ii Branislav Lečić su se sreli, a onda su mediji preneli da je došlo do izvinjenja sa njene strane.

- Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je ranije Milena Radulović za Blic.

Sa druge strane, Lečić je za Kurir rekao da je istina da mu se izvinila koleginica Milena Radulović, ali da on nije hteo da to iznosi u javnost i da joj se zbog toga duboko izvinjava što je ta informacija pojavila u medijima.

- Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo i istina je da mi se ona izvinila, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu, Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali - rekao je on za Kurir.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.