SKINULA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA: Ovo je njeno NAJVRELIJE izdanje do sada! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/analecic5

wow

SKINULA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA: Ovo je njeno NAJVRELIJE izdanje do sada! (FOTO)

Brutalno izgleda!

Objavljeno: 09:28h

Ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić objavila je na svom Instagram profilu set provokativnih fotografija. Mlada glumica se skinula u brushalter i zapalila maštu brojnim pratiocima.

Zvezdu filma "Dara iz Jasenovca" prvi put smo imali priliku da vidimo u ovom izdanju. Njene seksi fotke naišle su na fantastične reakcije, pa je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova, ali i komentara. "Konačno sa sigurnošću možemo reći najlepša srpska glumica.", "Unikat.", "Konačno da gledamo talentovanu i prelepu Anu", samo su neki od komentara.

Fotografiju pogledajte OVDE.

Ana je već isticala da nema problem da se skine za dobru ulogu.

- Stidljiva sam, ali pred roditeljima, prijateljima i bliskim ljudima nemam taj problem. Ako neka naredna uloga od mene bude zahtevala da se skinem, neću imati tremu. Pričala sam o tome sa kolegama, rekle su mi da je to deo posla. Zašto se ne bih razgolitila? Već su me zvali da glumim u jednom filmu, ali ne smem da otkrivam detalje. Biće prikazan dogodine - rekla je nedavno mlada glumica.

Ana Lečić
foto: Youtube

Ana Lečić preko noći je stekla veliku popularnost kada je u filmu "Dara iz Jasenovca" odigrala Božicu, jednu od nadzornica u logoru Stara Gradiška.

Kada je Danijela Štajnfeld optužila njenog oca da je silovao, Ana je javno rekla da veruje u njegovu nevinost. Pogledajte kako Ana izgleda na novim fotografijama.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.