"NIMFOMANIJA BOLEST NAJMILIJA"! Mogla je 10 puta na DAN, a on je zbog IMPOTENCIJE morao da je PONIZI!
Foto: Privatna arhiva, Profimedia

milica opasnica

"NIMFOMANIJA BOLEST NAJMILIJA"! Mogla je 10 puta na DAN, a on je zbog IMPOTENCIJE morao da je PONIZI!

Nimfomanija mi je bolest najmilija”, izjavio je jedan lik dok smo u petak uveče cirkali u gradu. Zanimalo me zašto to kaže, a on je rekao “pa gde ćeš bolje od žene koja uvek hoće”.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Za nimfomanke kažu da su žene koje teško postižu seksualno zadovoljstvo, nezasite su i lude za muškarcima. Verujem da je nimfomanija problem koji može ozbiljno da optereti život jedne osobe, a oni bez tog problema ne mogu da razmeju koliko je to stresno. Iako zvuči “smešno”, nimfomanija je ozbiljan “poremećaj” koji vaš život može da pretvori u blago rečeno, pakao.

Kad god čujem da neka devojka voli seks te ga često i upražnjava, odmah znam da je prati i jedna rečenica koju naš narod voli da koristi – ma ona je nimfomanka.

Ako pogledamo malo filmove i popularnu kulturu, najbolji primer žene koja voli seks i muškarce je svakako Samanta Džouns, junakinja serije Seks i grad koju BALKANKE toliko vole, ali teško primenjuju njene stavove u svojim malim sredinama, budući da odmah budu okarakterisane kao lujke i ku*ve, pa onda odlaze u Beograd jer ih tamo niko ne zna.

Samanta Džons, Kim Katral
foto: Profimedia

Famozna, fenomenalna, bogata i uspešna Samanta Džouns, PR menadžer i obožavalac muškaraca, je pravi ljubitelj seksa i koristi muškarce radi ličnog zadovoljstva. Jedna prava žena sa muškim mozgom, rekla bih. Mnoge devojke su se ugledale na nju, pa počele živeti život služeći se njenom filozofijom – posao, zabava, seks. Međutim, svi mi imamo komšiluk koji nikada ne spava, pa ne možemo da budemo baš toliko slobodni kao junakinja iz serije. Neki Samantu karakterišu kao nimfomanku, dok drugi za nju kažu da jednostavno gleda sebe i svoj užitak.

Samanta Džons, Kim Katral
foto: Profimedia

Nimfomanke su promiskuitetne, čak i kada imaju stalnog partnera one ne mogu da zadovolje svoju žeđ za seksom. Preljuba je sastavni deo njihovog života jer ih jednostavno JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE ZADOVOLJITI.

Jasno je da su seksualne aluzije prožele mnoge sfere našeg života, još samo iz frižidera da nam "iskaču" namirnice upakovane u "seksi pakovanja" (što ne bi bilo tako loše). Živimo u izopačenom svetu, a muškarci više ne šalju pisma već šalju svoje polne organe u inbox. Svakako da su i žene promašile put, pa umesto svoje lepe face krive kičmu kako bi što bolje pokazale svoju zadnjicu. Skolioza u najavi!

Nimfomanija mi je bolest najmilija”, izjavio je jedan lik dok smo u petak uveče cirkali u gradu. Zanimalo me zašto to kaže, a on je rekao “pa gde ćeš bolje od žene koja uvek hoće”. Jasno mi je da nema pojma koliko je nimfomanija opasna stvar za jednu osobu, pa sam iskulirala dalju priču. Međutim, on nije.

Počeo je priču o devojci sa kojom je bio u šemi, a ona je strašno volela njega i njegove veštine. Odmah mi je bilo jasno da laže kako je počeo da priča, jer je o sebi govorio non stop u superlative. Dakle, on je zverka u krevetu, a ona je lovac na zverku. Rekao je da su imali odnose po 10 puta dnevno, da nije mogla da izdrži bez njega ni sekunde, a da je on uvek mogao jer ga je “Bog nadario”. Pitala sam ga da li je ona želela se*s i sa drugim muškarcima, a njegov odgovor je bio kratak i jasan “NE, NE BI ONA MENE PREVARILA”. Ok, prijatelju moj, onda je ona jednostavno užvala u vođenju ljubavi sa tobom, a ti si džudžovan koji ide okolo i priča o tome.

Milica Stanimirović
foto: Privatna arhiva

Najveći problem je u tome da muškarce sa snažnim seksualnim nagonom smatraju se strastvenima i imaju reputaciju vrhunskih ljubavnika, dok se žene koje su seksualnije često nazivaju nimfomankama ili promiskuitetnim osobama. Dakle, ponoviću kao papagaj, nimfomanija je poremećaj koji se ogleda u preaktivnim libidom i opsesivnom željom za seksom. Nije žena koja voli seks sa svojim partnerom zbog toga nimfomanka. Mnogi muškarci verovatno zamišljaju napaljenu Miju Kalifu kada čuju reč “nimfomanka”, ali nije baš tako u stvarnosti. Žene u filmovima za odrasle glume da su nimfomanke za potrebe snimanja, ali prava nimfomanka se suočava sa tim svaki dan, a ne mogu ni da zamislim koliko je to teško.

Čvrsto verujem u to da su muškarci često koriste termin nimfomanije kako bi zaštitili svoj ego. Muškarac koji stalno govori ženama da su nimfomanke verovatno ima problema sa impotencijom, pa mu je baš trulo da njegova partnerka ima snažniji seksualni nagon od njega.

Da li je isto kada se obična žena seksa sa deset muškaraca svaki dan i prostitutke koje se takođe seksaju sa deset mušterija svaki dan? Kažite mi sami, samo bez okolišanja. I bez ega koji je već u problem.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.