BOGATA KOKA ŠETA MLAĐE FRAJERE, ZAROBI I NE DA DŽEPARAC! "Muške sponzoruše" vratile MIRAZ, opet se neću UDATI!
Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

BOGATA KOKA ŠETA MLAĐE FRAJERE, ZAROBI I NE DA DŽEPARAC! "Muške sponzoruše" vratile MIRAZ, opet se neću UDATI!

Muške sponzoruše su tu. Ima ih svuda, a njihovo prisustvo sve češće osećam u svom okruženju.

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Zdravo dragi moji, kako ste mi? Što bi naš narod rekao, ja sam 'nako. Sem što je toliko velika vrućina, i mozak mi je proključao, nemam nekih većih problema u životu. Dosta sam pisala o famoznom fenomenu "sponzoruša", a ne mogu da poverujem u to da nikada nisam spomenula "muške sponzoruše". Niste znali da postoje? Ima ih i to baš mnogo.

U poslednje vreme muške sponzoruše se množe kao deobom. Ima ih svuda, a njihovo prisustvo sve češće osećam u svom okruženju. Nekada ih ne možete provaliti na keca, a nekad aizgledaju kao da im je na čelu napisano "treba mi sponzor".

Kada se spomene sponzoruša, svi odmah pomisle na devojku koju izdržava neki matorac. Ipak, ima mnogo drugačijih situacija u kojima ljudi nesvesno pristaju na sponzorstvo, a zatim se kaju, ali naravno neki pristaju i svesno na ovu situaciju. Jasno je da je svima glavni cilj NOVAC, a da se ne pomuče. I da, nekome to stvarno i uspe, ima život kao iz bajke, a ne radi ništa, dok se neko žestoko zezne, pa svoju dušu proda đavolu.

Nije mala stvar kada si muško, a moraš da tražiš novac od žene za kafu, i to ako te ona pusti da odeš na tu kafu, jer je ona, jelte, šefica u kući. Imamo ekstreme svuda i uvek. I na to svako mora da pomisli kada u nekom trenutku svog života poželi da ima sponzora. Čekaj, da li uopšte iko i razmišlja o posledicama koje nosi ovaj BIZNIS? Etiketa sponzoruše oduvek je bila rezervisana, kao što sam već rekla, za pripadnice lepšeg pola. Za muškarca koji je u vezi sa ženom zbog njenog novca ne postoji čak ni reč u našem jeziku. To, ipak, ne znači da takav čovek ne postoji, samo je manje upadljiv od koleginice po "zanatu". Zato bih ja želela da dam takvim muškarcima pravo ime. Kratko i jasno - SISANČE. Zbog čega? Ma neću vam sve objašnjavati.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Sisanče voli skupe poklone, egzotična putovanja i izlaske na mesta gde mogu da se osećaju kao deo džet-seta.. Sisanče voli skupu garderobu, bazene, saune, privatne plaže i separee. Sisanče voli, ali nema para za to. A zbog čega nema para? Neće da radi, druže moj! On onda vreba (ne baš iz žbuna, ali vreba) i traži "ovcu za šišanje". Pronalazi je na Instagramu (ako ima dobre fotografije, dosta putuje i vidi se da je lovanka), mrežama za upozavanje (ako je prebogata, ali jako stidljiva ili pak smotana da pronađe "normalnim" putem dečka ili je možda biznismenka koja nema vremena za gubljenje), ili preko prijatelja, ako radi na preporuku.

Muška sponzoruša ne može da bude bilo ko. Tačnije sisanče. Isto kao i sponzoruša, sisanče mora da bude dobar frajer, zgodan, harizmatičan, lep, negovan... Još uvek nisam videla da se neka bogata žena udala za matorca bez kinte. To su uvek neki 20, 30 godina mlađi likovi koji su po njihovoj priči, oduvek voleli samo zrele i sposobne žene lavice. Klinke su ih odbijale, jer, eto, nisu zrele. Važi.

Mislim da je ključ uspeha muške sponzoruše u tome da budu pametan muškarc koji će znati da proceni šta ženi treba. Jedna želi uglađenog partnera koji klima glavom i nema svoje ja, druga ipak želi obrazovanog tipa sa kojim može da razgovara, treća zgodnog frajera koji će joj pomoći da zadivi okolinu i eventualno ispuni njene seksualne fantazije. I dok se neki muškarci zadovoljavaju kratkoročnim uživanjima, drugi razmišljaju na duže staze. E ti što razmišljaju na duže staze su uhvatili kuguarku.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Da li ste spremni za jedan zanimljiv primer? Pa naravno, zbog toga mi i čitate kolumnu, da čujete trač i smejete se tupavim glavama, a ne da pročitate moje savete i možda nešto usvojite. Mada, kada malo bolje razmislim, daj trač, jednom se živi.

Jedna teta, zvačemo je teta Vesna jer mi to nekako ide, oduvek je bila moćna žena. Ima tu nekih 60-ak godina, ali izgleda bolje od mene. Mene je npr. sramota da prođem pored nje jer se osećam kao Mišelinko, dok ona izgleda kao gazela. Ima svoju firmu, vozi automobil 2019. godište, što bi rekla Dara Bubamara "PUNO KOŠTA". Ima i svoje nekretnine, putuje po svetu i živi baš kao jedan car. Nije se udavala, dete ima sa likom koji je uopšte ne zanima... Uglavnom, ja nju volim da vidim jer ona malo malo pa ima novog frajera koji je sve bliži mom godištu, a verujte mi na reč, ja sam mlada. Ono što je najsmešnije je da svaki lik kog ona prošeta uvek ima nove patike. Gospođa kao da drži sportsku opremu, pa ih deli za džabe. Uvek su bele, nove i naravno koštaju boga oca. Imam neki osećaj da ona na prvi dejt nosi nove patike za dečkića. Drug mog druga je bio u šemi sa tom gospođom. Kaže da je med i mleko u početku. On je čak dao i otkaz u jednoj firmi, kako bi imao vremena da uživa još više. Sve mu je kupovala, od odeće, obuće, preko hrane, plaćala izlaske, putovanja, telefone, a na kraju i kola. Lep život moram priznati, med i mleko. Ali nije to baš dugo trajalo. On se preselio kod nje, a onda je počeo pakao.

Nije mogao da izađe iz stana bez njene dozvole, telefon je koristio samo ukoliko bi ona bila dobro raspoložena, za svaki dinar je morao da se pravda gde ga je potrošio i zašto. Ako mislite da su završili jer nije mogao da izdrži torturu, varate se. Samo se iselio. I dalje se viđaju kad se ona uželi njega, a verujem da će joj uskoro tražiti novac za uloške, budući da je samo to ostalo.

Mi živimo u društvu u kom novac postaje jedina ideologija, pa ću postaviti jedno pitanjce - da li je ikada i bilo drugačije? Pa i ne baš. Nekada je miraz bio uslov da bi muškarac oženio neku ženu. Što veći miraz to više udvarača. Zato je moja baba imala samo dedu kao prosca, bila je sirotinja.

Bilo kako bilo, dokle god je sve ovo zasnovano na pristanku obe strane, ja nemam ništa protiv. Ukoliko je kuguarki lepo sa duplo mlađim frajerom, što da ne. Ukoliko njoj ne smeta da neko bude sa njom samo zbog novca, opet zašto da ne. Odrasli ste ljudi, a život je jedan, makar ga do kraja provela sa SISANČETOM.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso/ Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.