MUŠKARCI SE NUDE DA MI BUDU ROBOVI, POGLEDAJTE ŠTA MI ŠALJU U DM: Milica Opasnica odlučila da OTKRIJE SVE! (FOTO)
Milica pozdravlja sve čitaoce Espresa, Foto: Emilija Jovanović

milica opasnica

MUŠKARCI SE NUDE DA MI BUDU ROBOVI, POGLEDAJTE ŠTA MI ŠALJU U DM: Milica Opasnica odlučila da OTKRIJE SVE! (FOTO)

Ćao svima, ja sam Milica i moram vam priznati da moj ljubavni život nije najsjajniji kao ni iskustvo sa muškarcima. Kada stanem i zapitam se, koga treba to da zanima uopšte? Onda ponovo razmislim i
skontam da 90% devojaka koje poznajem imaju slične probleme kao i ja. Sad ću sve da vam objasnim

Objavljeno: 15:32h
Milica Stanimirović

Fizički izgled mi nije bitan i nikada ne bih bila sa muškarcem koji mi je samo lep dok mu u glavi šiša promaja. Mnogo je bitnije ono što je unutra (bitni su i zdravi organi, ali ne bih sad o tome, mislim na dušu). Naravno da ne možemo odmah da znamo ko je kakva osoba dok prvo ne provedemo dovoljno vremena sa istom i ja sam za to da uvek treba pružiti šansu ljudima. Ok, ispoštovala sam moralne gromade, sada ću da nastavim iskreno.

Fizički izgled mi je jako bitan, kako svoj tako i od partnera. Društvene mreže su mi pomogle da privučem pažnju na sebe i svoj fizički izgled (hvala Instagrame) i da od toga napravim još jedan izvor prihoda jer se bavim i reklamiranjem odeće. Neko sam ko dosta ulaže u sebe, svoj izgled, zdravlje i psihu i isto tako ne prihvatam partnera koji ne čini isto za sebe. Vodim se time da koliko si lep iznutra bićeš i spolja, ALI ako u GLAVI nije sve kako treba džaba ti sva lepota ovog sveta.

Kao što već rekoh, hvala ti Instagrame za pare i za besplatnu odeću, ali nisi baš morao da pošalješ hordu napaljenih mužjaka na ovu krhku ženu. Oni dolaze sa svih strana, ponekad u čoporu, ali češće sami.

Zvaćemo ih DM mužjaci. Ponekad prilaze mom DM-u polako, bojažljivo, plašeći se odbijanja, ali takvi su retki, više je onih koji svojom pojavnom te ostave bez teksta pa nikad nisam sigurna da li da odmah blokiram tog mužjaka ili da ga prvo prijavim u policiju.

Fotografije polnih organa u inboxu mi nisu strana stvar, zapravo češće dobijam takve poruke nego npr. poruke od roditelja, tipa kako sam i imam li dovoljno para da preživim u ovoj džungli. Verujte mi, svega sam se nagledala, a par puta sam morala i da odgovorim na iste sa jednom rečenicom „Ne bih se ja hvalila ovim“, pa na kraju uvek usledi blokiranje jer ljudi izgleda nisu spremni na kritiku.

Žene su izgleda osuđene na to, bez obira da li je njihov profil provokativan, da li fotografišu svoje telo ili prirodu, da li objavljuju recepte ili promovišu odeću, da li su poznate ličnosti ili ih prate samo najbliži. Ja sam stvorila zbog toga veliku averziju prema muškarcima, jer kako da se zaljubim u nekoga ako je on taj mužjak iz inboxa koji vreba i čeka prvu priliku da pošalje fotku svog ponosa svakoj drugoj devojci na ovoj društvenoj mreži?

Te fotografije ja ne želim da vidim, a verujte mi da ne želi da ih vidi nijedna žena koja to nije tražila od vas. Takve poruke i fotografije su poražavajuće, a kako sam proguglala i krivično su delo. Fotografijama vaših mlohavih p*nisa nećete privući nijednu ženu, šta više, smatraće vas za poremećene, a ne privlačne i strastvene mužijake.

Nudili su mi se da mi budu robovi (što i nije toliko loše, imam 3 mašine za veš da operem i isto toliko veša da ispeglam), da im prodam svoje prljave čarape, da im slikam stopala, da kažem svoju cenu ili da za 2000 evra provedem dva dana u Sarajevu. Moram vam još reći da ovo nisu lažni profili, neki na svojim profilnim fotografijama imaju svoju decu, žene i devojke, majke i sestre. Zapitam se tako kakva bi im reakcija bila kada bi neki drugi DM mužjak iste takve fotke i poruke poslao njihovim majkama i sestrama.

Kako ne bih previše mračila jer nisam takva osoba, rešila sam da vas sve zabavim, bar na kratko. Postaviću par najzanimljivijih uleta koje sam imala u skrivenom DM-u. Kada već oni imaju toliko smelosti da pošalju takve stvari imaći i ja toliko da ih objavim. Sakriću im identitet, jer ne želim da njihove žene ili deca trpe neko psihičko nasilje. Ipak sam ja anđeo koji hoda ovim gradom. I ne brinite dragi čitaoci, nećete videti nikakve eksplicitne fotografije DM mužjaka, još uvek nije stigao nijedan primerak koji bi bio za pohvalu.

Drage moje žene, niste same i ne morate ništa da trpite. Ukoliko sa vašim emotivnim partnerima imate zdrav i lep odnos, ovakve fotografije su sasvim normalna stvar. Ponavljam, niste dužne da gledate ono što ne želite, niti da budete fine prema DM mužjacima koji nisu fini prema vama. Blok je izuzetno korisna i dobra funkcija, upotrebite je kad god to poželite!

1 / 9 Foto: instagramscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.