NAPRAVILA OD SEBE KARIKATURU! STARLETA SAMA SEBI UBRIZGALA FILERE U LICE: Da se čovek ISPOVRAĆA kada vidi-FUJ!
Anastasija Pokreščuk, Foto: Adria Media TV

jezivo

NAPRAVILA OD SEBE KARIKATURU! STARLETA SAMA SEBI UBRIZGALA FILERE U LICE: Da se čovek ISPOVRAĆA kada vidi-FUJ!

Potrošila je vrtoglavih 1.800 evra na to

Objavljeno: 11:58h

Starleta i model Anastasija Pokreščuk (32) iz Kijeva prava je zvezda na popularnoj društvenoj mreži "Instagram", a prati je čak 264.000 pratilaca.

Starleta je toliko je opterećena estetikom, pa se od devojke prirodne lepote, pretvorila u pravu silikonsku artrakciju.

Ubrizgavanjem raznoraznih filera u svoje telo, posebno u lice, da je rešila da obori rekord i postane žena sa najvećim obrazima na svetu, tvrdeći da je dosad to već i uspela nakon što je za supstancu za injekcije, koju je sama spravila, potrošila vrtoglavih 1.800 evra.

Ona ne planira na tome da se zaustavi, već će hijaluron i druge injekcije nastaviti da ubrizgava gde smatra da treba, kao i da će u narednom periodu posebno raditi na svojim novim grudima i zadnjici.

00:24

NIKAKO NE RADITE OVO! Anastasija SAMA SEBI ubrizgala FILERE U OBRAZE, upropastila se, a sve zbog glupog REKORDA! OPASNO!

Anastasija je za pravljenje filera pronašla na jednom tutorijalu na internetu, odakle je pratila uputstva lekara i odlučila da svoju "lepotu" uzme u svoje ruke, te da ih sama ubrizgava gde god poželi.

Ona je priznala da je zaljubljena u svoje novo lice i da je svesna komentara oko sebe, ali se na njih ne obazire.

- Izgledala sam kao miš pre nego što sam povećala obraze. Obožavam filere i ne vidim da ću u skorije vreme prestati da ih ubrizgavam - ispričala je ona brojnim medijima koji su zainteresovani da čuju zbog čega se odlučila za tako drastičnu promenu izgleda.

Svojim pratiocima je otkrila da će grudi sigurno uvećati do veličine D, ali da to više neće činiti silikonom, već sopstvenom masnoćom koju će prvobitno izvaditi liposukcijom. Isto važi i za zadnjicu.

Osim obraza, grudi i zadnjice, koje je menjala, Anastasija je filere stavila i u usne, vilicu i bradu, a ima i vinire na zubima.

Ona se nije libila ni da objavi fotografije kako je izgledala pre svih intervencija na telu, zbog čega je pokrenula lavine komentara kako je neuporedivo lepše izgledala ranije, a među brojnim napisima bilo je i brutalnih uvreda na njen račun.

- Nakon što sam prvi put sebi ubrizgala injekcije i videla promenu na obrazima, odmah sam se zaljubila u novu mene. Ja razumem da oni sada ljudima izgledaju čudno, ali mene to ne dotiče - samouvereno je rekla Anastasija.

Anastasija Pokreščuk
foto: Instagram printscreen

Bonus video:

00:07

SRPSKA GLUMICA SE SNIMALA BEZ MAJICE: Zavodljivo igrala i uvijala se uz zvuke poznatog hita, a muškarcima se ubrzao PULS! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.