OČEKIVALE TOP 5 A ZAVRŠILE NA 15 MESTU: Uraganke doživele razočaranje, prvi put progovorile o plasmanu!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

ŠTETA!

OČEKIVALE TOP 5 A ZAVRŠILE NA 15 MESTU: Uraganke doživele razočaranje, prvi put progovorile o plasmanu!

Iskreno o utiscima tokom Evrovizije!

Objavljeno:

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević osvojile su 15. mesto, a na početku razgovora s Ognjenom Amidžićem priznale su da se atmosfera na festivalu umnogome razlikovala u odnosu na onu prethodnih godina.

- Ja nekako kad napravim paralelu, gledajući moje prethodno učešće na Evroviziji i ovogodišnje, jako je bilo drugačije - naravno, uzimajući u obzir da su ove godine bile strože restrikcije zbog kovida. Nismo mogli da se družimo međusobno, nije bilo putovanja... - istakla je Sanja Vučić, koja je Srbiju predstavljala i 2016. godine.

Hurricane
foto: Profimedia

Na pitanje kakav su plasman očekivale, devojke iz grupe "Hurricane" kažu:

- Hoćeš iskreno da ti kažemo? Iskreno, mislile smo da ćemo biti u top 5, makar. Ali, kad smo onda videle glasanje, skapirale smo da ćemo biti poslednje... Tako da, to što smo 15. je super - priznala je Ivana, dok je Sanja otkrila da su se u jednom trenutku ponadale da im se smeši čak i trijumf.

- U jednom trenutku smo sele i rekle: "Ljudi, mi stvarno možemo da pobedimo"!

- Meni je, iskreno, bilo bitno samo da prođemo u finale, jer bi to bila baš bruka da nismo - dodala je Ksenija Knežević.

Bonus video:

00:14

VUJADIN SAVIĆ POKAZAO TRUDNU MIRKU, VIDI SE I STOMAČIĆ! Fudbaler objavio snimak sa privatne žurke, peva im OVA pevačica!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.