KAD JE LJUBAV U PITANJU-NEĆE SE ŠTEDETI! ANA SEVIĆ I DANIJEL PRAVE SVADBU ZA PAMĆENJE: Preko 300 zvanica!
Ana Sević, Foto: Damir Dervišagić

široko

KAD JE LJUBAV U PITANJU-NEĆE SE ŠTEDETI! ANA SEVIĆ I DANIJEL PRAVE SVADBU ZA PAMĆENJE: Preko 300 zvanica!

Daniel neće štedeti, biće to venčanje iz njenih snova

Objavljeno:

Ana Sević podelila je sa svima srećne vesti da je zaprošena i nije skidala osmeh sa lica! Njen izabranik Daniel Nedeljković pitao ju je da se uda za njega, a njen odgovor bio je - “da”! Daniel je uspeo da svoj plan drži u tajnosti, a pevačica nije ni slutila šta se sprema.

Danijel Nedeljković, Ana Sević
foto: Printscreen Instagram

- Daniel je često pažljiv prema Ani, izvodi je i obasipa skupocenim poklonima, a ona nije imala pojma da planira da je zaprosi. Dugo je čekala i nadala se toj veridbi, ali nakon porođaja se posvetila ćerkama i nije joj bilo ni na kraj pameti da će se to baš sad desiti. Nije primetila ništa neobično u partnerovom ponašanju, mislila je da je to veče kao i svako drugo. Sredila se za izlazak, a usledilo je oduševljenje - otkriva izvor.

- Sve je bilo po protokolu, Daniel je kleknuo i otvorio kutijicu sa neobičnim, skupocenim prstenom. Ana je odmah rekla “da” i nije skrivala sreću. Odmah je pozvala najbliže da podeli lepe vesti, usledile su brojne čestitke i velike želje. Kako su odmah posle veridbe pričali, žele da naprave svadbu za 300 ljudi i provesele se sa porodicom, prijateljima i Aninim kolegama, samo još nisu odredili datum. Ćerkica Sena je još mala, a plaši ih i pandemija koja još traje. Svakako, od uzbuđenja nisu stigli da pričaju o detaljima, a biće vremena i za slavlje. Mnogi misle da će možda spojiti prvi rođendan ćerke i venčanje.

Nakon veridbe Ana Sević je i na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je u naručju izabranika Daniela Nedeljkovića, a u opisu fotografije je napisala “da” uz emotikon koji označava beskonačnost, što aludira da sa njim planira da ostane zauvek.

Podsetimo, Ana je pre ove veze bila u braku sa pevačem Darkom Lazićem, sa kojim ima ćerku Lorenu, a nakon razvoda usledile su brojne turbulencije u njihovom odnosu. Oboje su nastavili dalje, a pevačica je u decembru 2020. godine sadašnjem vereniku rodila ćerku Senu.

Želimo veliku porodicu

Ana je u nedavnom intervjuu rekla da ne planira da ima samo dvoje dece, ali da istu želju ima i Daniel.

- Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Daniel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece. Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: “Mama, ti rađaš najlepšu decu”. Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Daniel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene - nedavno je poručila medijima.

Bonus video:

00:14

VUJADIN SAVIĆ POKAZAO TRUDNU MIRKU, VIDI SE I STOMAČIĆ! Fudbaler objavio snimak sa privatne žurke, peva im OVA pevačica!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.