SADA SU ZVANIČNO PRIKAZANI SVI JAVNOSTI! Četvoro dece Mirke i Vujadina na okupu, da vidite samo NA KOGA LIČE! FOTO
Foto: Damir Dervišagić

NE ZNA SE KOJE JE LEPŠE

SADA SU ZVANIČNO PRIKAZANI SVI JAVNOSTI! Četvoro dece Mirke i Vujadina na okupu, da vidite samo NA KOGA LIČE! FOTO

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića potpuno su likom i karakterno različita

Objavljeno: 08:22h

Fotografije na kojima su deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića prava su retkost u medijskom svetu.

Glumica i fudbaler davnih dana, još po dolasku prvog sina Andrijana na svet, odlučili da taj deo svoje intime zadrže za sebe i svoje porodice, a javnost upravo iz tog razloga sve donedavno nije mogla videti kako njihovo četvoro mezimaca izgleda.

Jedna slika, osvanula na profilu fudbalerovog ujaka Bojana Rajevića, otkrila je, međutim, sve ono što je javnost godinama unazad priželjkivala da sazna.

Istina, zabeležen trenutak u okviru slike nije baš na sva pitanja mogao dati odgovor, ali na to koliko su Adriana, Adrijan, Mihajlo i Anika porasli, svakako da jeste.

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, po mišljenju mnogih, nasledila su lepotu od oba roditelja, dok najstarija naslednica nevenčanih supružnika podseća dosta na baku Marinu Rajević Savić.

Troje vragolana, Anika je još uvek mala da bi se po tom pitanju izjašnjavala, vatreni su navijači Crvene Zvezde, čemu svedoče njihove tetovaže na rukama, a da se zaključiti i da su vrlo povezani, složni i brižni jedni prema drugima, posebno prema najmlađoj sestri. FOTOGRAFIJU POGLEDATE OVDE.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

02:17

MIRKA VASILJEVIĆ POSTAJE MAMA PO ČETVRTI PUT: Za Kurir otkrila da li planira PETO DETE i kad će napraviti svadbu sa Vujadinom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.