ESPRESO DOŠAO U POSED ŠOK PREPISKE, POLICIJA MORA DA REAGUJE! Pretnje koje dobija Jovana su JAKO OZBILJNE (FOTO)
Foto: Printscreen

opasno

ESPRESO DOŠAO U POSED ŠOK PREPISKE, POLICIJA MORA DA REAGUJE! Pretnje koje dobija Jovana su JAKO OZBILJNE (FOTO)

Nadležni organi će proveriti ovaj slučaj!

Objavljeno: 15:17h

Jovana Jeremić tvrdi da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog rata s Majom Marinković i da je u sve umešana i Tamara Đurić.

Voditeljka nam je prosledila pretnje koje dobija kao dokaz, a otkrila nam je i da da je podnela krivičnu prijavu, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, kako navodi Telegraf, pokreće istragu.

- Proverićemo sve navode novinarke Jovane Jeremić u vezi pretnji koje su joj upućene telefonskim putem, a sve u cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i utvrđivanja identiteta posiljaoca poruka preteće sadržine - rekli iz pomenutog tužilaštva.

Veljko Belivuk, Jovana Jeremić
foto: Zorana Jevtić

Pogledajte o kakvim porukama je reč:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je u prepisci.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

- Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina.

Jovana nije odgovarala na poruke, već je rešila da slučaj prijavi policiji, budući da joj je ugrožena sigurnost.

Voditeljka je otkrila i da su uz nju čelnici Pinka.

- Obavestila sam o svemu moju kuću, Željko i Milica znaju sve, podići ću ovo na najviši novo. Niko me nije utešio kao Milica, rekla mi je da ne sme dlaka s glave da mi fali. Nisam htela da opterećujem predsednika, on ima važnije stvari da rešava, ali sigurno bi im i on pritrčao u pomoć. Slučaj Jovane Jeremić pretnji treba da reši ministar policije Vulin, kao što je uzeo da rešava - rekla je za Telegraf.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.