EVO ZBOG ČEGA CELA SRBIJA BRUJI O NIKI TOŠIĆ: Skroz se PROMENILA, ko bi rekao da je ovo ONA?!
Foto: Instagram/karleusastar

divno

EVO ZBOG ČEGA CELA SRBIJA BRUJI O NIKI TOŠIĆ: Skroz se PROMENILA, ko bi rekao da je ovo ONA?!

Dosta je porasla, prava tinejdžerka!

Objavljeno: 13:45h

Nika Tošić ovo leto provodi na Crnogorskom primorju sa sestrom Atinom i članovima porodice. Kako je iza njih buran period, Jelena i Duško smatrali su da deca ovog leta treba što više da putuju, odmaraju se i pokušaju da razbistre svoje misli.

Juče je pevačica podelila najnovije fotografije na kojima korača ka privatnom avionu. Nosi narandžastu, boju koja je ove godine jedna od vodećih u letnjoj sezoni. Njen pravi letnji stajling čini minijaturan top i dugačka, maksi sunja sa prorezom sa jedne strane noge.

Jelena je prvo pozirala na vratima aviona, a onda i unutra dok je čekala da sleti na novu destinaciju, a još uvek ne znamo da li je ponovo povod putovanja posao ili možda odmor.

Zato su ovo leto otpočeli u Crnoj Gori, gde je Jelena sinoć imala nastup. I dok se mama spremala za spektakl, devojčice su uživale na plaži, a najveću pažnju izazvao je izgled Nike Tošić, koji ne prestaje da se komentariše.

Naime, Nika je baš izrasla i od devojčice postala prava tinejdžerka. Modni trendovi sve je više interesuju, a sada čini se ima i novu frizuru osveženu sa par svetlih pramenova.

1 / 5 Foto: instagram/nika.tosic

Nova zvezda "TikToka" oduševila je promenom, pa se izgled Nike Tošić komentariše ne samo na plaži, već i na mrežama, na kojima već sada ima preko 10 hiljada pratilaca.

Podsetimo, Jelena je poznata po velikih hitovima i intrigantnim stajlinzima koji ostavljaju bez daha.

Ona je u braku sa Duškom Tošićem već godinama, a iz braka imaju dve prelepe devojčice koje već danas znao ceo Balkan.

Atina i Nika Tošić su lepotu i talenat nasledile rekli bismo od oba roditelja, a pre nekog vremena Nika je napravila pometnju na društvenim mrežama svojim oglašavanjem.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Nika Tošić poznata je kao miljenica javnosti kada su deca poznatih ličnosti u pitanju, pa tako svaki put iznova očara svojom pojavom i energijom.

A nedavno je njena mama Jelena je objavila na svom Instagram profilu jednu stranicu iz Nikinog dnevnika koja je mnoge nasmejala do suza.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.