VODITELJKA JOVANA JEREMIĆ PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU: Oglasila se za Espreso i sve POTVRDILA!
Foto: © ATA Images

strašno

VODITELJKA JOVANA JEREMIĆ PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU: Oglasila se za Espreso i sve POTVRDILA!

Bila je jasna!

Objavljeno: 12:21h

Na Jovanin broj telefona tokom jučerašnjeg dana stigle su jezive preteće poruke od osobe koja se predstavlja kao "čovek Veljka Belivuka".

Jovana Jeremić, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - stoji u jednoj od brojnih jezivih poruka upućenih Jeremićevoj.

Voditeljku je sve to žestoko uznemirilo, pa je odlučila da potraži pomoć nadležnih organa.

Kada smo je pozvali i pitaliu koji je njen sledeći potez ona nam je rekla sledeće:

"Idem sad da podignem krivičnu prijavu!", bila je kratka voditeljka za Espreso, budući da je žurila da obezbedi sebi mir.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Kako smo saznali od izvora, voditeljka je upravo dala izjavu u policiji, a došla je vidno uznemirena.

Još uvek ne znamo detalje ovog slučaja, ali se nadamo da će voditeljka ovo izgurati najbolje što može, kao i da će se pretnjama stati na put!

Podsetimo, Jovana Jeremić pokazala je poruke u kojoj joj prete, kako tvrdi, ljudi Veljka Belivuka, a koji su navodno došli do njenog broja preko starleta Tamare Đurić i Maje Marinković.

maja marinković, Petar Raspopović Peca
foto: instagram/majamarinkovic

Budući da su Jovana i Maja od ranije u konfliktu jer je voditeljka isprozivala Maju i njenu vezu sa Pecom, bivša rijaliti učesnica ovako reaguje na celu priču:

- To je čista glupost! Laž! Činjenica je da Jovani Jeremić treba medijska pažnja preko mene, ali je više neće dobiti. Rekla sam joj sve što sam imala, jadno mi je da se ovim stvarima bavi kako bi dospela u novine preko mog imena. Verovatno je sama sebi kupila karticu i slala poruke, ništa me ne bi čudilo. Toliko od mene - kaže Maja za Kurir.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.