"SILOVAĆE TE VELJIN ČOVEK": Jovani Jeremić upućene GNUSNE PRETNJE, tužilaštvo pokreće ISTRAGU!
Velja i Jovana, Foto: Zorana Jevtić

ŠOKK

"SILOVAĆE TE VELJIN ČOVEK": Jovani Jeremić upućene GNUSNE PRETNJE, tužilaštvo pokreće ISTRAGU!

Kako smo saznali od izvora, voditeljka je upravo dala izjavu u policiji, a došla je vidno uznemirena

Objavljeno: 13:36h

Novinarki Pink televizije Jovani Jeremić upućene su pretnje telefonskim putem, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokreće istragu.

- Proverićemo sve navode novinarke Jovane Jeremić u vezi pretnji koje su joj upućene telefonskim putem, a sve u cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i utvrđivanja identiteta posiljaoca poruka preteće sadržine - rekli iz pomenutog tužilaštva.

Između ostalog, među pretećim porukama bilo je i onih sa sadržajem da će da je siluje čovek Velje Nevolje.

Veljko Belivuk
Veljko Belivukfoto: ZORANA JEVTIĆ

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - stoji u jednoj od brojnih jezivih poruka upućenih Jeremićevoj.

Voditeljku je sve to žestoko uznemirilo, pa je odlučila da potraži pomoć nadležnih organa.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremićfoto: RTV Pink printscreen

Kada smo je pozvali i pitaliu koji je njen sledeći potez ona nam je rekla sledeće:

"Idem sad da podignem krivičnu prijavu!", bila je kratka voditeljka za Espreso, budući da je žurila da obezbedi sebi mir.

Kako smo saznali od izvora, voditeljka je upravo dala izjavu u policiji, a došla je vidno uznemirena.

Još uvek ne znamo detalje ovog slučaja, ali se nadamo da će voditeljka ovo izgurati najbolje što može, kao i da će se pretnjama stati na put!

Podsetimo, Jovana Jeremić pokazala je poruke u kojoj joj prete, kako tvrdi, ljudi Veljka Belivuka, a koji su navodno došli do njenog broja preko starleta Tamare Đurić i Maje Marinković.

Bonus video:

00:48

Jovana Jeremić sa dečkom u Vrnjačkoj Banji

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.