ČELNICI PINKA UZ VODITELJKU! Milica Mitrović žestoko PORUČILA: Ne sme DLAKA S GLAVE da ti fali!
Foto: Damir Dervišagić

strašno

ČELNICI PINKA UZ VODITELJKU! Milica Mitrović žestoko PORUČILA: Ne sme DLAKA S GLAVE da ti fali!

Ona sumnja i da je Velja Nevolja uopšte upleten u to.

Objavljeno:

Povod da se voditeljki putem pretećih poruka obrati izvesni mafijaš, koji se predstavlja kao član klana Veljka Beluvuka poznatijeg kao Velja Nevolja, jeste njena svađa sa Majom Marinković. Kako je Jovana rekla, s pretnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Ona sumnja i da je Velja Nevolja uopšte upleten u to.

- Pozvao se da će na tribinama da skandiraju neki novi napis s mojim imenom. Ja tvrdim da navijači nemaju veze s ovim, čak ni Velja Nevolja. Jer, kakav si ti mafijaš kad pretiš ženi? Ja poznajem mafijaše kroz priče, mnogi od njih su elita, imaju kodeks. Ja nisam nikoga pozvala da me brani, mene će moja država da brani. Sutra da me ubiju, želim da iza mene ostane da sam bila heroj, da ne mogu k***e da nam rade u medijima. Naša profesija je devastirana, ja neću odustati dok se ne sazna ko je ovaj lik. Ovo je neko ko je patološki zaljubljen u Maju - pretpostavlja voditeljka.

Veljko Belivuk, Jovana Jeremić
foto: Zorana Jevtić

Otkriva da ima veliku podršku od čelnika TV "Pink".

- Obavestila sam o svemu moju kuću, Željko i Milica znaju sve, podići ću ovo na najviši novo. Niko me nije utešio kao Milica, rekla mi je da ne sme dlaka s glave da mi fali. Nisam htela da opterećujem predsednika, on ima važnije stvari da rešava, ali sigurno bi im i on pritrčao u pomoć. Slučaj Jovane Jeremić pretnji treba da reši ministar policije Vulin, kao što je uzeo da rešava - rekla je Jovana za Telegraf!

Podsetimo, voditeljku je sve to žestoko uznemirilo, pa je odlučila da potraži pomoć nadležnih organa.

Kada smo je pozvali i pitaliu koji je njen sledeći potez ona nam je rekla sledeće:

"Idem sad da podignem krivičnu prijavu!", bila je kratka voditeljka za Espreso, budući da je žurila da obezbedi sebi mir.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.