"NE KAJEM SE ŠTO SAM SVE JAVNO IZNEO!" Dino za Espreso otkrio sve o TUŽBI IVE GRGURIĆ, ali i o ODNOSU sa MAJKOM!
Foto: Printscreen

EKSKLUZIVNO

"NE KAJEM SE ŠTO SAM SVE JAVNO IZNEO!" Dino za Espreso otkrio sve o TUŽBI IVE GRGURIĆ, ali i o ODNOSU sa MAJKOM!

Rijaliti igrač je rešio da bez zadrške odgovori na sva pitanja koja interesuju naciju.

Objavljeno: 10:47h

Dino Dizdarević u "Zadruzi 5" nije bio skandal majstor, ali je svakako dosta doprineo šouu pa su ga gledaoci vrlo brzo zavoleli. Njegov veseli karakter, kao i "ludački" ples koji je izvodio na žurkama osvojili su srca publike, a on je sada za Espreso portal otkrio sve ono što zanima naše čitaoce.

On se osvrnuo na svoje učešće, ali i otkrio u kakvim je odnosima sa Ivom Grgurić, svojom mamom, kao i šta zaista misli o odnosu Dejana i Dalile.

- Jako sa zadovoljan svojim učešćem, nisam bio ni u kakvoj vezi, nisam bio ni komentator za Crnim stolom, a ostao sam preko 9 meseci tamo. Izašao sam čistog obraza i nisam imao nijedan negativan komentar.

Dino je dugogodišnji prijatelj Marinka Zovka, bivšeg dečka Ive Grgurić, zbog čega tvrdi da je do detalja upućen u prirodu njihovog odnosa, kao i burnu prošlost Grgurićeve, o kojoj je govorio do detalja u emisiji. Nakon toga Iva je podigla tužbu protiv Dine, ali onda i odlučila da je povuče.

Iva Grgurić
foto: Instagram

- Iva je povukla tužbu. Čim sam izašao iz Zadruge nazvao sam je preko Instagrama, izvinuo sam se, rekao sam kako stoje stvari. Objasnio sam da sam prva dva meseca bio pogubljen, nisam znao kako da se ponašam, a ona me je razumela i povukla je tužbu. Hvala joj puno na tome, sada smo u dobrim odnosima - objasnio je on za naš portal.

Dino Dizdarević otvoreno je govorio o svojoj porodici, kao i o problemima sa kojima su se suoćavali tokom života. Majka je imala problem sa alkoholom i bila je jako nasilna, a on je sada otkrio da li se kaje što je sve javno izneo, kao i u kakvim je odnosima danas sa majkom.

- Ne kajem se što sam javno izneo sve. To je istina. Svi koji me poznaju u BiH znaju moju životnu priču i znali su u kakvoj situaciji živim. Majka me je dočekala kući, živim sa njom, u odličnim smo odnosima. Trenutno je otišla u Berlin da radi, tako da jedva čekam da se vrati i da je vidim - bio je iskren zadrugar za Espreso.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Budući da je Dino veliki prijatelj Dejanu Dragojeviću zanimalo nas je da li misli da će se Dejan ipak javiti Dalili sada kada je sve završeno.

- Nema šanse da se javi Dalili, još mu ja kažem "hajmo Deki da idemo po auto", ali njega ništa ne interesuje u vezi nje. Drago mi je zbog Aleks, drago mi je da su srećni i da se vole i da im ide veza. Vidim da su i zadovoljni učešćem u rijalitiju. Ja sam srećan ako su njih dvoje srećni - otkrio je Dino pa se osvrnuo na cimere koji su se najbolje, ali i najgore pokazali u Zadruzi 5.

Dalila Dragojević
foto: Nenad Kostić

- Dalila se pokazala najlošije, a najbolje Stefan Karić.

Balkan je brujao kada je Dino otkrio Mateji Matijeviću i Anđeli Đuričić da je bio sa udatom ženom, ali da to nije znao jer mu je ona to sakrila.

- Pričao sam o šemi sa udatom ženom. Nije to bila nikakva veza, samo šema. Kasnije sam tek saznao da je bila udata. Čudne su žene, mnogo lažu i petljaju, nisam udata, nisam zauzeta i tek kasnije se saznaju neke stvari. Moram mnogo dobro da pazim sledeći put sa kojom ću biti - rekao je za kraj Dino.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.