BIVŠA VODITELJKA RTS-A DANAS JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH, a sada je pokazala i GOLO TELO: Svi frapirani gledaju BRANKU
Foto: Instagram/corallo_verde

OPA BATO!

BIVŠA VODITELJKA RTS-A DANAS JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH, a sada je pokazala i GOLO TELO: Svi frapirani gledaju BRANKU

Skinula se i pokazala da je i dalje jedna od najzgodnijih

Objavljeno: 08:34h

Bivša voditeljka RTS-a Branka Nevistić Grujić povukla se iz javnog života i tako karijeru ostavila daleko iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno "da" izgovorila Branislavu Grujiću, živi život kao iz bajke.

Luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

‒ Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Branka i Branislav žive u elitnom naselju u Beogradu, a slobodno vreme koriste tako što obilaze luksuzne destinacije.

Branku sadašnji muž tretira kao kraljicu, te je, prema pisanju medija, jednom prilikom dobila nakit u vrednosti od 36.000 evra.

Branka je bila u braku sa Momčilom Lavrnićem, a nakon razvoda nastavila je da gradi karijeru, međutim, posle nekog vremena, televizijska zvezda odlučila je da se povuče sa malih ekrana, međutim na društvenim mrežama postala je veoma aktivna, a fotografije sa luksuznih putovanja postajale su sve češća pojava na njenom profilu. Inače, iz prvog braka sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, Branka Nevistić ima sina Luku.

1 / 5 Foto: Instagram/corallo_verde

Ona je sada pozirala u toplesu, atribute je pokrila rukama, i pokazala kako žena može zablistati, kao i uživati u svojoj koži u 50-im godinama.

Ona je dokazala da stari kao vino, pa je sa neverovatnim samopouzdanjem i spontanošću pozirala ispred kamere, i tako dobila mnogo komentara u vidu pohvala.

"Vatra", "Bože kako dobro izgleda", "Neverovatno", "Ostavlja bez daha", samo su neki od komentara.

Titula jedne od najbogatijih Srpkinja pripada upravo Branki, pa sada putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni krase život nekadašnje TV zvezde.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.