OVA PRELEPA ŽENA JE RODILA BEOGRADSKOG ZAVODNIKA: Nema šanse da ih PREPOZNATE, a svaki dan o njemu SLUŠATE!
Foto: Privatna arhiva

divno!

OVA PRELEPA ŽENA JE RODILA BEOGRADSKOG ZAVODNIKA: Nema šanse da ih PREPOZNATE, a svaki dan o njemu SLUŠATE!

Ovu fotografiju vidimo po prvi put!

Objavljeno: 17:12h

Njega je javnost upoznala kao pravog zavodnika, ali i dok je bio u vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković.

Stefan Karić
foto: Privatna arhiva

O njemu se nije znalo toliko sve dok nije odlučio da se pokaže u pravom svetlu učešćem u trećoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi",a onda i u petoj sezoni.

Stefan Karić je osvojio srca publike, bilo je onih koji su ga osuđivali, ali on danas za komentare ne mari i uživa u životu.

Veliku podršku tokom učešća u Zadruzi imao je od oca Osmana Karića i maćehe Kristine, ali uz njega je bila i njegova majka Lidija, koja se držala po strani i nije se oglašavala u javnosti.

On je tada iskoristio priliku da joj javno na veoma emotivan način čestita rođendan i pokaže joj koliko je voli:

- Pre tačno 5 decenija rodila se žena koja je mene rodila. Majko moja srećan ti rođendan, želim ti da budeš zdrava i srećna! Hvala ti što si tu za mene, što ti nikad ništa nije teško. Izvini za neke moje nestašluke, izvini za neke moje bezobrazluke. Volim te najviše na svetu - stoju u Stefanovoj objavi, ispod koje nisu prestajali da se nižu pozitivni komentari.

Sada po prvi put imamo prliku da vidimo kako je njegova mama izgledala kada je bila mlada, ali i kako je Stefan izgledao kao beba.

Ljudi su ostali šokirani kada su videli Lidiju, budući da je izgledala kao sa naslovnica. Ona je i dalje mladolika, a vidi se i da dosta brine o svom izgledu.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Stefan je danas u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, a u finalu Zadruge 5 je osvojio visoko 9. mesto!

Stefan Karić izneo je u javnost svoju potresnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. On je priznao da je njegov otac, Osman Karić, bio heroinski zavisniki i da mu je to obeležilo čitav period detinjstva i odrastanja, a onda je za Espreso otkrio da li se kaje što je sve javno izneo.

- Možda sam malo preterao, možda sam bio previše otvoren. Da Osman o tome nije javno pričao na Instagramu nikad ja to ne bih ni spomenuo. Nadam se da nisam napravio nešta što bi njega poremetilo, on čovek nije u toj priči više od 20 godina, a ja sam ponosan što je on van svega toga i što je izdržao sve - izjavio je za Espreso.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.