"PONOSAN SAM NA OSMANA!" Nakon teške ISPOVESTI Stefan Karić progovorio za Espreso, pa Dalilu ZAUVEK UĆUTKAO!
Foto: Espreso, Printscreen

EKSKLUZIVNO

"PONOSAN SAM NA OSMANA!" Nakon teške ISPOVESTI Stefan Karić progovorio za Espreso, pa Dalilu ZAUVEK UĆUTKAO!

Stefan je progovorio o temama koje su šokirale javnost.

Objavljeno: 17:40h

Rijaliti zvezda Stefan Karić ušao je u finale Zadruge i osvojio 9. mesto, a čini nam se da mu je sloboda i više nego falila, budući da on sada ne staje sa provodom.

Ipak, uspeli smo da ga "uhvatimo" za par izjava, a verujemo da će vas jedna baš šokirati!

Stefana je u Šimanovcima sačekala njegova devojka Jovana i iako ga je na početku grlila i ljubila, po izlasku iz Bele kuće rešila je da se obračuna sa njim, kako su pisali mediji. Međutim, reklo bi se da od toga nije bilo ništa, budući da se oni nisu razdvojili kako je izašao, a Jovana mu je priredila i iznenađenje.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Aleksandra Čolić

Zanimalno nas je kako je izgledala prva noć u svom krevetu i to sa voljenom osobom nakon izlaska iz rijalitija, kao i da li je pala "grdnja" zbog nekih stvari koje su se desile u rijalitiju.

- Neverovatno je spavati posle Zadruge u krevetu sa voljenom osobom, kada smo to jutro ustali izgledalo je sve kao san. Jovana mi je napravila i prelepo iznenađenje, bilo je 100 balona u obliku srca u sobi, baš je bilo romantično. Svi su ponosni na mene, nije bilo nikakve velike grdnje, ima tu nekih sitnica, ali je sada sve super, razgovarali smo o tome.

Stefan je oštro prokomentarisao Dalilin raskid sa Filipom koji se desio u uživo emisiji.

-Ništa drugo nisam ni očekivao, svi smo znali da od te veze neće biti ništa - rekao je Stefan za naš portal pa otkrio zbog čega mu je drago što više ne mora da "gleda" cimere:

- Drago mi je što ih ne čujem. Nečiji glasovi su mi mnogo smetali, bežao sam u ekonomsko dvorište, jer mi je svega bilo previše. Svi osim mojih prijatelja su mi jako smetali.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Stefan Karić izneo je u javnost svoju potresnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. On je priznao da je njegov otac, Osman Karić, bio heroinski zavisniki i da mu je to obeležilo čitav period detinjstva i odrastanja, a nas je zanimalo da li se kaje što je sve javno izneo.

Osman Karić
foto: Printscreen Instargam

- Možda sam malo preterao, možda sam bio previše otvoren. Da Osman o tome nije javno pričao na Instagramu nikad ja to ne bih ni spomenuo. Nadam se da nisam napravio nešta što bi njega poremetilo, on čovek nije u toj priči više od 20 godina, a ja sam ponosan što je on van svega toga i što je izdržao sve - izjavio je za Espreso.

Upitali smo ga i kakve su prognoze za ljubavne parove sada kada je kraj rijalitija.

- Mestimično oblačno uz kratkotrajne pljuskove, ma oluja. Ništa nema od toga - završio je Stefan razgovor uz smeh.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.