"SA OVIM PROBLEMOM ŽIVIM VEĆ 18 GODINA!" Mateja Matijević za Espreso progovorio o PORODICI, ali i o BOLESTI!
Mateja, Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO

"SA OVIM PROBLEMOM ŽIVIM VEĆ 18 GODINA!" Mateja Matijević za Espreso progovorio o PORODICI, ali i o BOLESTI!

Bivši rijaliti učesnik bez zadrške je odgovarao na naša pitanja!

Objavljeno: 10:43h
Milica Stanimirović

Mateja Matijević napustio je "Zadrugu 5" zauzevši 21. mesto, a kako je izašao ne prestaje da izbacuje na Instagram fotografije sa svojom porodicom i prijateljima, budući da su mu sigurno jako nedostajali.

Miljenik žena je sada za Espreso progovorio o svom učešću, pa se osvrnuo na stvari na koje je ponosan, ali i otkrio da li postoji nešto što je uradio u Zadruzi zbog čega se kaje.

- Najviše sam ponosan što nisam čovek koji ima kvarne poteze i želi da spletkari i nekome nanese zlo namerno, i sve u tom fazonu, takođe sam prezadovoljan Zadrugovizijama kako sam odradio. A ne kajem se ni zbog čega, sve je to gore zapisano i sve se dešava sa razlogom - počeo je Mateja.

Otkrio je i da li misli da je pobeda otišla u prave ruke.

Mateja Matijević
foto: Ana Paunković

-Isticao sam više puta i pre nego što je Deki pobedio da bih voleo da to bude on, i drago mi je, zaslužio je - rekao je on za naš portal.

Budući da su se u njegovoj porodici dešavale bitne stvari, zanimalo nas je koliko mu je falila ista, kao i kakva je njihova reakcija bila kada je došao kući.

- Preteško, pogotovo sto su se izdešavale neke mnogo bitne stvari za našu porodicu i velike stvari pre svega, i zato mi je bilo teško da sam unutra a da znam sta se sve dešava napolju. A bili su presrećni i nisu mogli da dočekaju da me vise, normalno - izjavio je Mateja za Espreso.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Mateja nije želeo previše da govori o bolesti sa kojom se bori već 18 godina, ali je samo na kratko otkrio kako se oseća i da li je sve pod kontrolom.

- Da, okej je sve, ja sa tim svojim problemom živim već 18 godina i neću više pričati o tome s obzirom da su me članovi moje porodice zamolili da ne pričam o tome i da im to teško pada - bio je iskren zadrugar.

Zanimalo nas je i da li Mateja ulazi u Zadrugu 6.

- Nemam te planove trenutno, mislim da cu se posvetiti sebi maksimalno i svojoj karijeri, sto se konkretno tiče fitnesa i muzičke karijere - završio je on.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.