RAZOTKRIVENO PRAVO POREKLO DIJANE HRKALOVIĆ: Više nema SKRIVANJA, ŠOK!
Foto: MUP

IZNENADIĆETE SE

RAZOTKRIVENO PRAVO POREKLO DIJANE HRKALOVIĆ: Više nema SKRIVANJA, ŠOK!

Spekuliše se da je vedrila i oblačila dok je bila u MUP, i da su mnogi zaposleni zazirali od nje.

Objavljeno:

Dijana Hrkalović, dobro poznato ime i prezime koje već mesecima unazad puni sve glavne medijske stupce na našim prostorima i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mnogi i dalje spekulišu o njenoj najneobičnijoj i najmunjevitijom policijskom karijerom.

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP jedna od kontroverznih saradnica nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, s kojim je trenutno u žestokom prepucavanju i međusobnom svaljivanju krivice.

1 / 7 Foto: Youtube

Dijana Hrkalović, koja je inače doktor psihologije, važila je za desnu ruku bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, čije je delovanje često izlazilo iz okvira funkcije državnog sekretara.

Inače, Hrkalović je u policiju došla u aprilu 2014. godine na mesto zamenika šefa kabineta ministra, iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Godinu dana kasnije postala je sekretar UKP-a, a za državnu sekretarku je izabrana u julu 2017. godine.

Spekuliše se da je vedrila i oblačila dok je bila u MUP, i da su mnogi zaposleni zazirali od nje.

Njena porodica je poreklom iz sela Doljani u Lici. Deda joj je ubijen na kućnom pragu od strane hrvatskih snaga tokom Operacije Oluja.

Njen otac, Dane Hrkalović, kao i bivši predsednik Upravnog odbora Agrarnog fonda opštine Požarevac, i vlasnik Stočarske zadruge „Stočar DH“ iz Požarevca. Hrkalović je bio direktor Požarevačke poljoprivredno-savetodavne i stručne službe (PSSS).

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Kasnije je završila master studije na istom fakultetu. Doktorirala je sredinom 2020. godine.

Podsetimo, ministar odbrane i bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović su pozvani nedavno na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti.

– Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja.

Dijana Hrkalović
foto: Nenad Kostić

Bonus video:

01:52

U AFERI STEFANOVIĆA I HRKALOVIĆ KRIVIČNO DELO POSTOJI Radulović: Narediti otvaranje istrage NIKO NIJE SPOMENUO OVE 2 STVARI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.