DIJANA HRKALOVIĆ IZAŠLA IZ SUK-A NAKON 6 SATI!
Dijana Hrkalović, Foto: Ana Paunković

DIJANA HRKALOVIĆ IZAŠLA IZ SUK-A NAKON 6 SATI!

Nebojša Stefanović stigao je u zgradu Sektora unutrašnje kontrole MUP-a, sa sat vremena zakašnjenja

Objavljeno:

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović izašla je nakon šest sati iz Sektora unutrašnje kontrole MUP-a, gde je dala izjavu o navodima koje je iznosila u javnosti.

Podsetimo, ministar odbrane i bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti.

– Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti – navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Nebojša Stefanović stigao je u zgradu Sektora unutrašnje kontrole MUP-a, sa sat vremena zakašnjenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.