NEBOJŠA STEFANOVIĆ I DIJANA HRKALOVIĆ POZVANI NA RAZGOVOR U SEKTOR UNUTRAŠNJE KOTROLE MUP!
Nebojša Stefanović/Dijana Hrkalović, Foto: Nenad Kostić, Profimedia

MUP SAOPŠTIO

NEBOJŠA STEFANOVIĆ I DIJANA HRKALOVIĆ POZVANI NA RAZGOVOR U SEKTOR UNUTRAŠNJE KOTROLE MUP!

Dijana Hrkalović je došla u žižu javnosti dospela je početkom 2021. godine

Objavljeno: 14:24h

Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja, stoji u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Kako se navodi Gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Dijana Hrkalović je došla u žižu javnosti dospela je početkom 2021. godine kada su je tabloidi optužili da je prisluškujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu pokušala da izazove tzv. tihi državni udar.

Hrkalovićeva je 15. oktobra 2021. godine pozvana na saslušanje u Sektor za unutrašnju kontrolu Ministarstva unutrašnjih poslova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.