DA LI JE MOGUĆE DA SLAĐA ALEGRO IMA OVOLIKO GODINA?! Svi u neverici nakon saznanja, KAKAV ŠOK!
Foto: ATA IMAGES

malo ko je znao

DA LI JE MOGUĆE DA SLAĐA ALEGRO IMA OVOLIKO GODINA?! Svi u neverici nakon saznanja, KAKAV ŠOK!

Bila je u vezi sa Sašom Nikolićem Šaranom, s kojim je nastupala u Alegru.

Objavljeno:

Slađana Vujičić poznatija kao Slađa Alegro je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 29. juna 1979. godine u Obrenovcu, gde i danas živi.

Javnost ju je prvi put upoznala 1999. godine kada je nastupala sa bendom Frenki, a dve godine kasnije je sa kolegama sa folklora osnovala bend Alegro. Prvo su svirali tuđe pesme u klubovima širom Srbije, a nakon prvog albuma njihova popularnost je sve više rasla.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Najpoznatije pesme su im „Živim za to“, „Imendan“ i „Neka ide život“. Godine 2016. Slađa je odlučila da započne samostalnu karijeru. Iste godine je snimila pesmu „Jelen“, a nakon toga „Afrika“ koja je odmah osvojila srca Slađine publike. Udata je za Fočaka Zorana s kojim je u junu 2018. godine dobila ćerku Milu.

Slađa potiče iz muzičke porodice. Baka i mama su pevale u horu, a tata je svirao harmoniku, ali kada je trebao da se ozbiljno otisne u muzičke vode, na molbu supruge je odustao.

Bila je u vezi sa Sašom Nikolićem Šaranom, s kojim je nastupala u Alegru. Nakon raskida ostali su u odličnim odnosima. Kada je Slađa odlučila da nastavi solo karijeru Šaran ju je podržao, te i danas često sarađuju.

Slađa iza sebe ima jedan brak, a polovinom 2014. godine je počela da živi sa Zoranom iz Foče koga je upoznala na moru. Godinu dana kasnije saznala je da je u drugom stanju, ali je nakon dva meseca izgubila bebu. Posle toga se povukla iz javnosti i napustila grupu Alegro, a kako je ispričala medijima veliku podršku su joj pružali porodica i prijatelji, pa je uspela da se izbori sa nesrećnim slučajem koji ju je zadesio.

Slađa Alegro
foto: Instagram printscreen/sladja.allegro

Bonus video:

01:43

POPULARNA PEVAČICA STAJE NA LUDI KAMEN! Planira VELIKU ŽURKU, a sad OTKRILA ko će joj pevati na svadbi! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Biografije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.