SEKA ALEKSIĆ IMA NEOBIČNU ROĐENDANSKU ŽELJU: Ovakav POKLON bi mnoge začudio, a njena drugarica je sve OTKRILA
Seka Aleksić, Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

AUUUU!

SEKA ALEKSIĆ IMA NEOBIČNU ROĐENDANSKU ŽELJU: Ovakav POKLON bi mnoge začudio, a njena drugarica je sve OTKRILA

Svaka joj čast!

Objavljeno: 12:52h

Pevačica Slađa Alegro pred svoj nastup podelila je detalje druženja sa prijateljicom i koleginicom Sekom Aleksić, a progovorila je i o proslavi Sekinog rođendana.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

- To je neizbežno, nekad se krijem da baš ne moram uvek da pevam, ali to je neizbežno. Ako se Adil uvek uhvati mikrofona kao njen prijatelj, onda je bezveze da ja ne ustaem. Ponese te atmosfera, njene žurke su stvarno uvek dobre, uvek je lepo i veselo - priča Slađa.

Prokomentarisala je i Sekinu rođendansku želju, da dobije kokošinjac i kokoške:

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

- Pre neki dan sam videla da je bio naslov tog tipa, ja na žurci nisam videla kokoške i kokošinjac. Možda je dobila sutradan, ona ima lude želje... Sećam se kad je korona bila, tražila je rasadu za papriku i paradajz, pa smo to iz Obrenovca salali. Voli svoje dvorište i ne čudi me što je tražila koke - priča Slađa.

- Želim joj da joj se ostvari sve što je zamislila što se tiče albuma, da sve pesme budu slušane i dobro prođu. Nemoguće je da na jednom albumu ima deset hitova. Da spotovi budu zapaženi. Ako sa jednog albuma prođu dve - tri pesme, to je pun pogodak. Danas je sve postalo jako skupo. Garderoba, spotovi, sve je nenormalno sa cenom - priča Slađa u emisiji "Premijera".

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.