SLAĐA ALEGRO NA SUDU SA OSNIVAČIMA ALEGRO BENDA: "Advokati koji se time bave..."
Foto: Instagram printscreen/sladja.allegro

drama

SLAĐA ALEGRO NA SUDU SA OSNIVAČIMA ALEGRO BENDA: "Advokati koji se time bave..."

Ozbiljna drama koja čeka svoj epilog

Objavljeno:

Pevačica je sumirala utiske godine na izmaku, pričala o raznim dogodovštinama njene naslednice, a na kraju se dotakla i problema zbog kog se sudi sa osnivačem popularnog sastava

Slađa Allegro kaže da ovu godinu završava sa pozitivnim mislima usmerenim ka porodici, a sve ono negativno želi da zaboravi. Posvećena je majčinstvu i naslednici Mili u čijem odrastanju uživa.

Za okupljenje medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, Slađa otkriva po čemu će pamtiti godinu na izmaku, detalje odrastanja ćerke, ali i da li su rešeni problemi sa članovima grupe Allegro.

1 / 2 Foto: Youtube

- Kao i svi. Po onome što je loše, definitivno. Ja se nekako trudim da uvek odagnam te ružne misli i posvetim se porodici, koja je zdrava, dobra, vesela, nasmejana i to mi je asocijacija na svaku godinu - priča Slađa i otkriva kakvog je temperamenta njena naslednica i da li ponosni roditelji već naslućuju čime će se baviti u budućnosti.

- Svašta nešto priča, duhovita je. Pre neki dan je izjavila da zna da igra kolo. Vesela je curica, srećna i zadovoljna. Ne muči je ni struja, ni Lenor, Pervol, sve je pod kontrolom. Ja sam stroža, ona na tatu gleda kao na nekog druga, a mama je grdi. Ako odluči da bude automehaničar, kupićemo joj onaj paket ključeva gedora. Ne znam, čime god bude želela da se bavi, mi ćemo je podržati, samo da bude zadovoljna i srećna. Mislim da će imati tu umetničku crtu - priča pevačica, ističući da mala Mila još uvek ne traži društvo:

- Ne traži brata i sestru, ona nema pojma o tome, sada bih je samo zbunila pričom o bratu. Ali Bože zdravlja, biće i toga, ja se iskreno nadam.

Kako ćerku žele da nauče pravim vrednostima, mama i tata joj ne ispunjavaju baš sve želje, a mala Mila nije baš ni zahtevna.

- Ne ispunjavamo joj baš sve želje. Mora da zna da ne može sve da dobije, da ne može da uđe u prodavnicu i kupi četiri igračke odjednom. Sviđa mi se što nije od one dece drekavaca, što po radnji vrište, što se roditelji kriju i kažu da to nije njihovo dete - kaže Slađa i otkriva kako se njena naslednica druži sa decom koleginice Seke Aleksić:

1 / 2 Foto: Printscreen

- Ludnica, svako svoju politiku vodi. Jakov je hiperaktivno dete, Jovan je još uvek mali, ali i on se tu gura, a ova naša deluje kao da je došla iz Pariza, fina je, a onda i ona u nekom periodu poludi, a onda je haos, a mi sa strane pijemo kafu i pravimo se kao da je sve u redu, dok oni tamo vrište i vilene. Spominju jedni druge i kad nisu zajedno.

Ovaj niz slatkih porodičnih tajni, prekinuli smo i pitanjem da li se rešio spor koji postoji između pevačice i osnivača Allegro benda, a pevačicu je ovo pitanje pomalo i uznemirilo.

- Nemam pojma, ne vodim računa o tome, postoje advokati koji se time bave - rekla je krako Slađa.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.