SVI GA ZNATE KAO OPASNOG FRAJERA IZ SPOTA "ŽENA OD SULTANA", A SADA SU OTKRIVENE SVE TAJNE! Sa NJOM je prvo radio!
Foto: Printscreen

opa

SVI GA ZNATE KAO OPASNOG FRAJERA IZ SPOTA "ŽENA OD SULTANA", A SADA SU OTKRIVENE SVE TAJNE! Sa NJOM je prvo radio!

Jednom prilikom je izjavio da je muzički projekat koji je radio sa Slađom Allegro i pevačem Samo Bob doneo velike probleme

Objavljeno:

Region je zavoleo Tijanu Milentijević kao izuzetno talentovanu devojčicu koja je sa petnaest godina došla do finala Zvezda Granda.

U međuvremenu ona je porasla i počela da osim glasom pleni i stasom što je i pokazala u svom novom spotu “Žena od sultana”.

foto: Printscreen

Međutim, mnogim ženama zapao je za oko sam “sultan” a iznenadićete se kad čujete ko je on zapravo.

Naime, on je Sharan Nikolić, nekadašnji frontmen grupe “Allegro bend”, a danas čovek koji je više zadužen za produkciju, ali je svakako na isti način posvećen Slađinoj karijeri, ako ne i u potpunosti.

Jednom prilikom je izjavio da je muzički projekat koji je radio sa Slađom Allegro i pevačem Samo Bob doneo velike probleme.

Autori tih pesama koje sam ja promovisao, umesto da budu zahvalni što se neko bori da se očuva muzika, da vrhunski izvođač peva njihovu pesmu, da se ponovo ta pesma vrati u narod, verovao ili ne, većina tih autora me mrzi sad. Sve te autore sam uljudno pitao i dobio sam dozvolu od svih, međutim kada se to pojavilo i kada su videli uspeh tog projekta, mislim na albume “Soba za sećanje” i “Soba za plakanje”, oni se sad bore da obore sopstvene pesme što je meni potpuno idiotski. Čak su neki i uspeli u tome. Ljudi koji su mi dali napismeno pravo. Neke pevače i pesme sam ponovo vratio u život, a oni na sve moguće načine se trude da to ponište, da obore svoje pesme, izjavio je Sharan Nikolić u net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”, nekadašnji frontmen grupe “Allegro bend”, a danas čovek koji je više zadužen za produkciju, ali je svakako na isti način posvećen Slađinoj karijeri, ako ne i u potpunosti.

foto: Damir Dervišagić

– Inače, ja sam doneo melodiju za pesmu “Imendan”, svi su je odbili, čak i Slađa. Onda sam ja rekao da ću da založim svoju kuću, ako prođe da mi vrate pare, a ako ne prođe ništa mi nisu dužni. Niko nije mogao da veruje da sam toliko siguran i da verujem u tu pesmu. Biljana Spasić je uradila tekst, a Slađa je rekla “Ne sviđa mi se ta reč”, nasmejao se Sharan i nastavio:

– Onda me je Slađa zamolila da se promeni naziv pesme, tačnije da se ta reč izbaci, a ja sam rekao da ne dolazi u obzir i da će se ceo album tako zvati. Slađa je rekla da sam lud, ali je na kraju pesma postala hit i obeležila taj album, izjavio je Sharan Nikolić.

(Espreso.co.rs / Pressserbia.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.