SLAĐA ALEGRO ZARAŽENA OPASNIM VIRUSOM!
Foto: ATA IMAGES

oglasila se

SLAĐA ALEGRO ZARAŽENA OPASNIM VIRUSOM!

Ukoliko odjednom ostanete bez glasa, da znate šta vam je činiti, odmah i bez čekanja.

Objavljeno: 16:24h

Pevačica Slađa Alegro šokirala je sve kada je uputila apel svojim kolegama da vlada virus koji napada glasne žice, te da je i sama obolela ovog virusa:

- Drage kolege, samo da vam oduzmem sekund vremena. Vlada ozbiljan virus koji napada glasne žice, pa nastavlja s temperaturom. Ukoliko odjednom ostanete bez glasa, da znate šta vam je činiti, odmah i bez čekanja. Odmah kod doktora. Traje i nije naivno uopšte- napisala je Slađa.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Inače, Slađa Alegro otvoreno je nedavno govorila o višegodišnjoj borbi da se ostvari kao majka kako bi svojim primerom pružila podršku i ohrabrila sve one žene koje imaju sličan problem. Dva puta je izgubila bebu, a u tim teškim periodima najveću podršku pružao joj je suprug Zoran.

‒ Nijednog trenutka nisam sebi dozvolila da budem „crna“ i depresivna. Bolan je to period, teška srca pomislim i izgovorim da se to dva puta desilo, ali ne dam da mi ta činjenica život pretvori u strah jer on nikome dobro nije doneo. Potrebno je direktno se suočiti sa njim i tako ga pobediti. Moraš da imaš ogromnu podršku partnera, ali da pre svega svojom snagom i voljom rešavaš takve probleme. Ni Zoran ni ja nismo dozvolili da nas obuzme tuga. Zatvorili smo tu stranicu i krenuli dalje. Važno je da smo zdravi, da smo zajedno i sigurna sam da ćemo sve uspešno prebroditi ‒ rekla je Slađa svojevremeno u emotivnom intervjuu za Hello, a onda je, ubrzo posle intervjua, u junu 2018. godine rodila ćerku Milu.

Slađa Alegro
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

04:05

SLAĐA ALEGRO OTKRILA KAKO VASPITAVA ĆERKU MILU: Umem i da podviknem, bezobrazluk kod mene ne prolazi! Spomenula i Seku Aleksić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.