TUGA U DOMU ĆERKE VOJE BRAJOVIĆA!
Voja, Foto: Marina Lopičić

POTRESNO

TUGA U DOMU ĆERKE VOJE BRAJOVIĆA!

Srce joj se slomilo!

Objavljeno: 11:20h

Vojislav Voja Brajović je jedan od najpoznatijih, najtalentovanijih i najšarmantnijih srpskih glumaca. Rođen je u Beogradu, 11. maja 1949. godine.

Završio je „Fakultet dramskih umetnosti“. Još jednom, status pravog zavodnika, potvrdio je ulogom profesora matematike u seriji „Bolji život“. Voja je već 47 godina stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta u kome je odigrao veliki broj uloga.

Voja Brajović
foto: Printscreen

Glumac Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za veoma skaladan.

Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka sa Ljiljanom ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Vukota Brajović (42), koga gledamo u filmu “Toma” u ulozi legendarnog Radmila Armenulića, svestrana je ličnost, potpuno oslobođena pritiska poznatog prezimena. Sin doajena našeg glumišta Voje Brajovića najpre se bavio modelingom, onda je snimio horor film “Zona mrtvih”, koji je postigao uspeh van granica naše zemlje. Blogingom se bavi 11 godina i uređuje modni internet portal, preko kog je obišao mnoge svetske destinacije.

Mlada i zaljubljena Iskra Brajović poklonila je svoje srce Siniši Babiću nakon svega nekoliko meseci i udala se za čoveka svog života, ali to nije dugo trajalo.

Bajkovito venčanje nije nagoveštavalo da će se samo dve godine kasnije ljubav ugasiti, Siniša napustiti zajednički stan, a Iskra se samostalno posvetiti odgajanju njihove ćerke Ines.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Ćerka Voje Brajovića nikada nije krila da u odgajanju ćerke ima pomoć roditelja, ali i bivšeg supruga, koji takođe posvećeno brine o devojčici.

Glumica i ćerka legendarnog glumca Voje Brajovića, podelila je na Fejsbuku tužnu vest.

Voja Brajović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Naime, njoj je preminuo kućni ljubimac, mačka Pufna, koja je sa njom bila 18 godina.

– Hvala ti, moja Pufno lepotice, što si bila uz mene osamnaest godina. To je više od polovine mog života. Hvala što si me pustila da odigram premijeru jutros i da stignem hitro do tebe da se oprostimo. Da poslednje što vidiš budem ja, koja sam te pronašla, othranila na pipetu, sa kojom si spavala (a ja se budila da proveravam da li dišeš jer si bila tako mala i bespomoćna), koja si otpratila iza duge drugarice Gordanu i Gicu, moga ujaka koji te je prvi ugledao i sklonio s prometnog puta, moju baku kojoj si uvek bila omiljena mačka, i koja si dočekala rađanje novih života, i u svim našim radostima bila tu, prva uz mene – započela je glumica.

– Hvala što si bila najbolja mačka, najbolja bebisiterka, i najbolja osoba koju sam imala u životu. Telesno i nama opipljivo je ono što nas čini tužnima, ali tvoja divna mekana duša ostaje da živi u nama zauvek. Pufna (naravno Brajović). 2004-2022 – dodala je Iskra uz fotografiju sa svojom Pufnom.

Bonus video:

04:45

VOJA BRAJOVIĆ SE POTRESNIM REČIMA OPROSTIO OD VLASTE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.