RASPAD PORODICE KOJI SU MEDIJI POMNO PRATILI!Troje dece i razne SPEKULACIJE a samo JEDNA ISTINA: Ćerka VIŠE NE ĆUTI
Foto: Starsport©

opa

RASPAD PORODICE KOJI SU MEDIJI POMNO PRATILI!Troje dece i razne SPEKULACIJE a samo JEDNA ISTINA: Ćerka VIŠE NE ĆUTI

Obelodanjena ljubav!

Objavljeno: 10:54h

Vesna i Savo Milošević devedesetih su bili omiljeni par domaće javnosti. Mladi, lepi i zaljubljeni Miloševići su svoju ljubav krunisali sa troje dece. Ipak, turbulentni život sa sportistom i pritisak javnosti doveli su do toga da se brak dve decenije dug 2015. godine okonča.

1 / 5 Foto: Starsport©

Bivša žena Save Miloševića u braku sa nekadašnjom fudbalskom legendom, podarila mu troje divne dece, a onda se posle razvoda potpuno povukla iz javnosti.

Vesna, koja se nekada bavila manekenstvom, po rođenju dece potpuno se posvetila porodici, a svojski se potrudila da domaća javnost o njoj sazna malo toga.

Iako su je posle razvoda povezivali sa Viktorom Savićem, sve je ostalo na nivou glasine, a ona je nastavila da svoj život vodi daleko od znatiželjnih pogleda.

vesna milošević
foto: prinstcreen

Danas je posvećena majka koja izuzetno brine o svojoj deci, putuje i uživa u ispunjenom životu. Ipak, ono zbog čega je još uvek u "žiži" interesovanja, neosporno je njen izgled, koji se gotovo ništa nije promenio.

Vitka, visoka plavuša, iskrenog osmeha, bivša žena Save Miloševića i dalje izgledom oduzima dah.

Ćerka Save Miloševića na Instagramu je velika zvezda, a među njenim fotografijama mogu se naći i one koje pokazuju kako su Savo i Vesna izgledali u vreme svoje najveće ljubavi.

On zgodan, a ona prelepa, bili su moćan par, koji je sa ljubavlju podizao svoje mališane. Ništa manje atraktivni nisu ni danas i oboje su sjajni roditelji svojoj deci, a domaća javnost još uvek žali zbog kraha ove velike ljubavi.

Podsetimo, afera Maje Manojlović 2015. godine bila je glavna tema domaćih medija. Voditeljka je negovala svoju vezu sa poznatim fudbalerom, dok se u medijima pisalo da je ona bila kamen spoticanja u njegovom braku.

Kada je 2015. godine, nakon gotovo dve decenije braka sa Vesnom, Savo Milošević okončao svoj brak, a ubrzo zatim uplovio u vezu sa voditeljkom Majom Manojlović, domaći mediji pisali su samo o njima.

Napisi da je Savo Vesnu ostavio zbog Maje bili su svakodnevnica ovog para, a onda se fudbalska zvezda oglasila i svima stavila do znanja kako zapravo stvari stoje:

Maja Manojlović
foto: News1

- Emotivni deo braka nije funkcionisao i zbog toga smo Vesna i ja odlučili da se razvedemo. Svi naslovi u novinama su izmišljotine, jer sam Vesni odmah rekao za Maju, a najbitnije mi je da ništa od toga ne povredi moju decu - rekao je Savo tada za domaće medije.

Afera Maje Manojvlović tako je okončana, jer je fudbaler objasnio da je na brak tačku stavio u dogovoru sa suprugom, a ne zbog nekog trećeg.

Fudbalska legenda tada je otkrila i čime ga je voditeljka osvojila:

- Maja mi se dopala čim sam je ugledao. Sedeli smo u istom društvu, i kako nisam znao ko je ona, morao sam da se raspitujem i da je tražim na jutjubu - istakao je on.

Ipak, do raskida je došlo nakon svega nekoliko meseci, kada se voditeljka potpuno posvetila sebi i svojoj porodici.

Bonus video:

00:35

NEĆU VIŠE DA ĆUTIM: Trener Partizana Savo Milošević isključen na derbiju u Novom Sadu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.