DOBRO PROTRLAJTE OČI PRE NEGO VIDITE FOTOGRAFIJU SINA TIJANE DAPČEVIĆ: Jel ovo MUŠKA ONA??? (FOTO)
Foto: Instagram

ŠOK!

DOBRO PROTRLAJTE OČI PRE NEGO VIDITE FOTOGRAFIJU SINA TIJANE DAPČEVIĆ: Jel ovo MUŠKA ONA??? (FOTO)

Vuka Dapčevića nemamo često prilike da vidimo!

Objavljeno: 10:45h

Kada muzičari odluče da spoje lepo sa korisnim, onda to može da se pretvori i u odlazak sa decom na premijeru animiranog filma u kome su glavnim junacima pozajmili glasove.

Svečana projekcija crtaća “Pocrvenela panda” bila je prilika da se publici poklone akteri iz senke: Tijana Dapčević, Leontina Vukomanović, Srđan Čolić i drugi. No, nećemo pogrešiti ako kažemo da su šou ukrali njihovi naslednici Vuk Dapčević, Lucija Pat i Minja Čolić, koji su se zajedno sa roditeljima pojavili na sceni posle odjavne špice.

1 / 7 Foto: Kurir

Podsetimo, pevačica je bila na dijeti kojom je uspela da skine višak kilograma, zbog čega su joj pratioci pisali "da je otišla u minus koliko je smršala", ali i da izgleda nikad bolje.

Inače, Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i pred porođaj imala čak 115 kilograma.

Tijana Dapčević
foto: Instagram

"Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo", rekla je pevačica tada za domaće medije i otkrila da dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Tijana.

Tijana Dapčević
foto: Promo

Trinaestogodišnji Vuk slika je i prilika popularne pevačice, od koje je već sada primetno viši, a izuzetnu sličnost dodatno je naglasio „casual“ način odevanja. Stilski su se ispratile i Leontina i Lucija, koje su izabrale zelene haljine, dok je najmlađa među njima Minja “prošetala” svoju omiljenu duksericu sa Mini Maus.

Kako izgleda Tijanin sin pogledajte OVDE.

Bonus video:

02:02

DA SAM SLUŠALA DRUGE, ZAVRŠILA BIH U LAZI! Tijana nikada iskrenije o gubitku kilaže: Ruke su mi bile kao BUTINE, NISAM IMALA VRAT

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.