SIN NAŠEG LEGENDARNOG GLUMCA JE VELIKI ZAVODNIK ZA KOJIM ŽENE LUDE, ova DAMA je buduća supruga Vukote Brajovića!
Voja, Foto: Marina Lopičić

OPA BATO!

SIN NAŠEG LEGENDARNOG GLUMCA JE VELIKI ZAVODNIK ZA KOJIM ŽENE LUDE, ova DAMA je buduća supruga Vukote Brajovića!

Skrasio se pored nje!

Objavljeno:

Vukota Brajović (42), koga gledamo u filmu “Toma” u ulozi legendarnog Radmila Armenulića, svestrana je ličnost, potpuno oslobođena pritiska poznatog prezimena. Sin doajena našeg glumišta Voje Brajovića najpre se bavio modelingom, onda je snimio horor film “Zona mrtvih”, koji je postigao uspeh van granica naše zemlje. Blogingom se bavi 11 godina i uređuje modni internet portal, preko kog je obišao mnoge svetske destinacije.

Atraktivnim izgledom osvaja na prvi pogled, a utisak se pojačava tokom razgovora jer razoružava besprekornim manirima, skromnošću i urođenom harizmom.

Određeni mediji vide vas kao zavodnika, a vi ste šaljivo izjavili da ste jedva uspeli da zavedete i vašu devojku. Da li ste ikada bili zavodnik?

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

- Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj koji se dopada ženama ili onaj koji se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Stvari, iako deluju komplikovano, zapravo su vrlo proste: čovek treba da prati svoj instinkt i neće pogrešiti. S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka – večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini!

Čime se bavi vaša lepša polovina i kako najradije provodite zajedničko vreme? Čime vas je ona osvojila, a čime zadržala?

- Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni! A odgovor na drugo pitanje – dugim nogama, nežnošću i smislom za humor (smeh)!

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.