TAJNI SUSRET NOVAKA ĐOKOVIĆA I POZNATE BRINETE I TO NE JEDINI! Imala je veliku želju za njim na KRAJU GA I DOBILA!
Foto: Profimedia

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA

TAJNI SUSRET NOVAKA ĐOKOVIĆA I POZNATE BRINETE I TO NE JEDINI! Imala je veliku želju za njim na KRAJU GA I DOBILA!

Novak je u braku sa Jelenom Đoković!

Objavljeno: 10:59h

Otkad je pre dva meseca deportovan iz Australije, najbolji srpski teniser ima više slobodnog vremena, pa je aktivan na društvenim mrežama.

Duko se spekulisalo u poslednje vreme o odnosu bračnog para Đoković obzirom da je Jelena bila u medijskoj ilegali a muž joj je bio slobodan kao ptica na grani da radi šta god poželi jer mu ona sama nije bila pratnja.

1 / 6 Foto: youtube/Djoker Nole

Pa je tako nedavno dok je Jelena u Marbelji sa decom, Novak vreme provodio u Srbiji i Crnoj Gori, obilazeći svetinje.

Ono što nikome nije promaklo je da tokom tih obilazaka Novak uživa u specijalitetima domaće kuhinje, što su mnogi povezali sa promenom koja se u njegovom životu desila od kada Jelene nema.

Naime, promena u životu Novaka Đokovića, koji u društvu roditelja obilazi svetinje u Srbiji i Crnoj Gori desila se na planu ishrane. Novak, koji u poslednjih godinu dana, osim što je jeo samo vegeterijansku hranu nije jeo ni namirnice koje u sebi sadrže gluten. Međutim, sudeći po poslednjim fotografijama, koje je na svom "Instagramu" objavio njegov otac Srđan, Novak je u odsustvu supruge prekršio režim ishrane.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Tenis
foto: Instagram/djokernole

Novaka Đokovića na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu. Đoković se zainteresovao za "se*si sinjoritu" pošto je javno ispričala da ga je sanjala!

- Ljudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! - pričala je ona.

Kako se saznaje, Milica i Novak su su u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku! - Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan:

- Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu! - navodi izvor.

Bonus video:

00:24

Novak i Jelena u ljubavnom plesu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.