prijatno
Starinski recept za posni pasulj koji nema konkurenciju: Prenosi se generacijama, uživajte u domaćem ukusu
Ovaj porodični recept je savršena kombinacija ukusa, i sigurno ćete ga voleti.
Tražite savršen recept za posni pasulj? Ne tražite dalje! Deka vam danas otkriva sve tajne kako da napravite najukusniji pasulj koji ćete ikada probati!
Ovaj porodični recept je savršena kombinacija ukusa, i sigurno ćete ga voleti. Uživajte u svakom zalogaju! Pobednički pasulj je zato što je to recept koji je pobedio vreme, prenoseći se sa generacije na generaciju.
Pobedio je sve moderne recepte jer je zadržao autentičnost i pravi domaći ukus, onaj koji se pamti. I na kraju, pobednički je jer će sigurno da osvoji srca svih koji ga probaju!
Potrebno je:
- 400 gr pasulja
- 1 veća glavica crnog luka
- 1 veća šargarepa
- 1 veći krompir
- 3 lovorova lista
- 3 čena belog luka
- 1 mala kašičica brašna
- ml. slatku papriku
- suvi začin
- so ml biber
- seckan peršunov list
- ulje
Priprema:
Pasulj oprati u nekoliko voda da voda bude bistra. Sipati malo vode da ogrezne pasulj pa pustiti da pasulj provri.
Sipati u rešetku i ispirati hladnovm vodom. Sipati u šerpu i naliti vodom. Dodati luk, šargarepu i krompir sečen na kocke. Dodati kašiku ulja i lovorov list Kuvati da omekne. Ako treba dolivati vodu. U tiganj sipati malo ulja pa dodati seckan beli luk i brašno.
Mešati da dobije krem boju, pa ubaciti ml papriku, izmešati i sipati u pasulj. Kad provri dodati suvi začin, biber, so i ostaviti još malo da krčka. Dodati na kraju seckan peršunov list. Uživajte danas za vas kuvao deka.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




