TOPLA VODA DONOSI MNOGE BENEFITE: Protiv JEDNE stvari koja mnoge muči je naročito EFIKASNA
Foto: Profimedia

značajna

TOPLA VODA DONOSI MNOGE BENEFITE: Protiv JEDNE stvari koja mnoge muči je naročito EFIKASNA

Budući da topla voda pomaže pri razgradnji telesne masti na manje molekule, olakšava se metabolizam i sagorevanje masnoće. Osim toga, čaša (tople) vode pre jela ima prednost u tome što je želudac već malo pun

Objavljeno:

Visceralna mast je mast koja se skladišti u stomačnoj šupljini te okružuje jetru i creva. Vrlo je metabolički aktivna i tvori glasničke tvari koje zauzvrat mogu uticati na visoki krvni pritisak i dijabetes tipa 2 te podstaći upalne procese u telu. Kako bi se uspešno borila s dosadnom (i nezdravom) masnoćom na stomaku, nije važno samo jesti zdravo, nego i piti dovoljno.

5 zdravstvenih problema koji su povezani s masnoćom na stomaku

Topla voda pomaže protiv masnoće na stomaku. Stručnjaci savetuju konzumaciju tople vode. „Kad pijemo toplu vodu menja nam se telesna temperatura i aktivira se metabolizam“, objašnjava nutricionistkinja Manisha Chopra. Budući da topla voda pomaže pri razgradnji telesne masti na manje molekule, olakšava se metabolizam i sagorevanje masnoće. Osim toga, čaša (tople) vode pre jela ima prednost u tome što je želudac već malo pun - to znači da ćeš brže biti sita te ćeš tako automatski smanjiti unos kalorija.

Dodatni savet

Ako želiš, toplu vodu možeš začiniti i s limunovim sokom - to pomaže izbacivanju toksina iz tela te dodatno ubrzava metabolizam.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.