ŽENA GA JE PREVARILA SA DEČKOM NJIHOVE DRUGARICE: Međutim, to nije najgore u priči, evo šta je radila RANIJE
Vodjenje ljubavi, Foto: Profimedia

JADAN ČOVEK

ŽENA GA JE PREVARILA SA DEČKOM NJIHOVE DRUGARICE: Međutim, to nije najgore u priči, evo šta je radila RANIJE

- Tada smo se posvađali i ona je priznala aferu - zaključio je

Objavljeno:

- Mislio sam da je moja suprugu izgubila interes za se*s nakon što je rodila našu ćerku, ali ispostavilo se da me vara sa partnerom njene prijateljice i to u našem krevetu. Ali to joj nije prva afera - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su osam godina, a ćerka im ima tri godine. Mislio je da im je odnos dobar, ali njihov se*sualni život stao je nakon rođenja deteta. No, njega je počelo da muči što je ona postala tajnstvena kad je u pitanju njen mobilni telefon.

- Jednog dana video sam poruku od njenog ljubavnika. Ostao sam u šoku jer je to bio partner njene prijateljice. Shvatio sam da dolazi kod nas dok sam ja na poslu i onda imaju odnos u našem krevetu.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Tada smo se posvađali i ona je priznala aferu - zaključio je, pa sada pita stručnjaka za partnerske odnose šta da radi.

Uz to, dodao je, sumnja da je i ranije bila neverna.

- Stres zbog bebe često razdvaja parove, pa je najbolje da pričekate sa dodatnim proširenjem porodice. Morate shvatiti da se dogodila velika promena u njoj nakon rođenja deteta, iako to ne opravdava njeno varanje.

- Pokušajte obnoviti poverenje i spasiti vašu vezu. Pomoći će vam savetovanje za parove, pa i u se*sualnim problemima - odgovorila mu je specijalistkinja za partnerske odnose.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.